Монітор Dell P2719HС (210-AQGC) - AT154823 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell P2719HС (210-AQGC) - AT154823 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)
Монітор Dell P2719HС (210-AQGC)

Монітор Dell P2719HС (210-AQGC) - AT154823

Код товару: AT154823
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Частота оновлення екрана 60 Гц, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swi USB-концентратор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 2 x USB 2.0, HDMI, 2 x DisplayPort, 2 x USB 3.0, USB-C
Колір Чорний
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона, USB-концентр
VESA 100х100 мм
Время отклика матрицы 8мс
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.311
Потребляемая мощность в рабочем режиме 18 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.3 Вт
Опис

Придбати Монітор Dell P2719HС (210-AQGC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор Dell P2719HС (210-AQGC) - оптимізуйте своє робоче місце за допомогою цього монітора з діагоналлю 23,8", надтонкою фронтальною панеллю, компактною основою та ергономічними функціями. < style="font-size: 1rem;" class="stagb">Працюйте ефективніше. Більше місця для роботи. Завдяки тонкому корпусу. своєму класі ви можете звільнити дорогоцінний простір на столі.

Створіть простір для ефективної роботи. Конструкція з тристоронньою надтонкою передньою панеллю допомагає насолоджуватися практично безрозривним зображенням на кількох моніторах. А під час роботи на двох моніторах можна підвищити ефективність своєї роботи на 18%.

Більше варіантів для багатозадачної роботи. Працюйте із задоволенням на кількох екранах і використовуйте попередньо визначені шаблони розміщення вікон програм за допомогою функції Easy Arrange програмного забезпечення Dell Display Manager. Швидко розміщуйте та впорядковуйте вікна своїх програм, а також легко продовжуйте роботу з того моменту, на якому ви зупинилися, за допомогою функції Auto-restore.

Розширені можливості багатозадачності. Функція Easy Arrange у програмному забезпеченні Dell Display Manager дозволяє працювати на кількох екранах із зручністю, використовуючи готові шаблони. Без труднощів розташовуйте програми так, як вам зручно, і легко відновлюйте роботу завдяки функції автоматичного відновлення попереднього стану.

Стабільна кольоропередача та насичені кольори. Технологіяпланарної комутації (IPS) забезпечує широкий кут огляду і дозволяє насолоджуватися яскравими кольорами, з якої точки ви не дивилися на екран. < style="font-size: 1rem;" class="stagb">Адаптація під ваш стиль роботи. Чистота та відсутність поплутаних кабелів. Зосередьтеся на роботі, приховавши поплутані кабелі за допомогою вдосконаленого органайзера для кабелів.

Відсутність шкоди очам. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV і оснащений екраном без мерехтіння за допомогою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть за тривалого перегляду.

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Скористайтеся функціями нахилу, повороту в горизонтальній площині та на 90 градусів, а також регулювання висоти для забезпечення комфортної роботипротягом дня. Або виберіть найбільш підходяще кріплення або підставку з безлічі варіантів, включаючи VESA кріплення для більшої універсальності.

Бренд, на який можна покластися. Будучи найкращим у світі виробником моніторів, компанія Dell пишається своєю непорушною відданістю якості та приділяє пильну увагу проханням та пропозиціям своїх клієнтів.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані