Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX - AT154981 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX - AT154981 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX
Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX
Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX
Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX
Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX
Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX

Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX - AT154981

Код товару: AT154981
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 525 мм, Колір нержавіюча сталь, Продуктивність 950 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 4.98 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 525 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 950 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 4.98 кг
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х1.5 Вт
Матеріал корпусу для металла
Уровень шума 61 dB
Виробник ZIRTAL
Опис

Придбати Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна ZIRTAL GRUPPO 5 IX

Незамінний пристрій в кожній кухні. Перебуваючи біля плити і щось готуючи, ви постійно дихайте випарами продуктів горіння і канцерогенами. Для очищення повітря на кухні найкраще встановити витяжку, яка буде виробляти фільтрацію повітря. Вбудована витяжка ZIRTAL GRUPPO 5 IX легко справляється з відведення і рециркуляцією повітря в приміщенні. Дизайн виконаний в кольорі нержавіючої сталі з передньою панеллю керування електронного типу. Ширина для вбудовування становить 52,5 см, це дозволяє вентилювати повітря над звичайними поверхнями для приготування їжі.

Технічні характеристики. Якісне очищення повітря допомагає двигуну виробляти висока продуктивність приладу. Чотири вбудованих режиму швидкості дозволяють регулювати продуктивність від 480 до 950 м3 / год, при цьому тиск повітря створюється від 290 до 450 Па. Потужність споживання електроенергії складає від 120 до 250 Вт. Витяжка має таймером, індикатором забруднення фільтрів, інтенсивним режимом і алюмінієвим фільтром. Освітлення в витяжці галогенное з двома лампами по 20 Вт. Рівень шуму, завдяки тихому двигуну, не перевищує 38-54 дБ, залежить від режиму швидкості.

Компанія Zirtal заснована в Швейцарії в минулому столітті і є великим виробником кухонних витяжок. В Україні торгова марка Zirtal і її продукція відомі покупцям більше 5 років. Високий стандарт якості виробів є обов'язковою ознакою всіх приладів марки ZIRTAL. Присвоєний знак якості продукції - сертифікат ISO 9001: 2008 - говорить сам за себе.

Витяжки ZIRTAL створені для полегшення роботи в кухні, вони ефективно і швидко видаляють запахи, пари та жири з кухні, які утворюються в процесі приготування їжі. Витяжки Zirtal виробляються в Італії і продаються в Україні більше 5 років. Високий стандарт виробництва витяжок Зіртал підтверджується сертифікатом якості ISO 9001: 2008. Гарантія на кожну витяжку становить 1 рік з моменту покупки.

Після закінчення гарантійного періоду витяжка може бути відремонтована в спеціалізованому сервісному центрі. Але, при дотриманні інструкції по експлуатації та правильному догляді за витяжкою Zirtal, в побутових умовах вона безперебійно працює 10 років. Кухонні витяжки ZIRTAL виробляються тільки з високоякісних матеріалів: нержавіюча сталь, алюміній, вогнетривке скло, високоякісний пластик. В асортименті витяжок ZIRTAL представлені різні форми, стилі та ціновий сегмент, які дозволяють підібрати підходящу витяжку для будь-якої кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані