Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL - AT154982 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL - AT154982 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL
Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL

Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL - AT154982

Код товару: AT154982
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 595 мм, Колір чорний, Продуктивність 550 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 5.1 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 595 мм
Колір Чорний
Производительность 500 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 5.1
Диаметр вентиляционной трубы 150
Лампы 2х28 Вт
Матеріал корпусу для металла
Уровень шума 55 dB
Виробник ZIRTAL
Опис

Придбати Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL - це частина інтер'єру сучасної кухні. Вона потрібна, щоб видаляти пар, продукти горіння, жир і запахи, які все це супроводжують. В результаті і на кухні, і в усьому будинку чистий, здоровий повітря.

Незамінний пристрій в кожній кухні. Під час готування, перебуваючи на кухні, доводиться постійно вдихати несвіже повітря, тобто фактично дихайте канцерогенами і продуктами горіння. Позбавить вас від шкідливих сполук телескопічна витяжка ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL, дана модель дозволяє зробити відвід пару у вентиляційну шахту. Механічне управління здійснюється за рахунок повзунків. Завдяки своїй ширині в 60 см, пристрій легко перекриває стандартні варильні поверхні.

Завдяки своїй продуктивності, двигун виробляє якісну очистку повітря, а допомагають йому в цьому вбудовані 3 режими швидкості. Продуктивність витяжки ZIRTAL SLIDE OUT 60 BL становить 450 м3 / ч, витрата електроенергії при цьому складе 160 Вт. Встановлений алюмінієвий фільтр з двома касетами затримує всі жирові з'єднання і фільтрує повітря. Для економії і щоб не використовувати основне освітлення, на пристрій встановлюють дві галогенні лампочки з потужністю кожної 20 Вт. Витяжка завдяки тихому двигуну видає низький рівень шуму, який дорівнює 55 дБ.

Компанія Zirtal заснована в Швейцарії в минулому столітті і є великим виробником кухонних витяжок. В Україні торгова марка Zirtal і її продукція відомі покупцям більше 5 років. Високий стандарт якості виробів є обов'язковою ознакою всіх приладів марки ZIRTAL. Присвоєний знак якості продукції - сертифікат ISO 9001: 2008 - говорить сам за себе.

Витяжки ZIRTAL створені для полегшення роботи в кухні, вони ефективно і швидко видаляють запахи, пари та жири з кухні, які утворюються в процесі приготування їжі. Витяжки Zirtal виробляються в Італії і продаються в Україні більше 5 років. Високий стандарт виробництва витяжок Зіртал підтверджується сертифікатом якості ISO 9001: 2008. Гарантія на кожну витяжку становить 1 рік з моменту покупки.

Після закінчення гарантійного періоду витяжка може бути відремонтована в спеціалізованому сервісному центрі. Але, при дотриманні інструкції по експлуатації та правильному догляді за витяжкою Zirtal, в побутових умовах вона безперебійно працює 10 років. Кухонні витяжки ZIRTAL виробляються тільки з високоякісних матеріалів: нержавіюча сталь, алюміній, вогнетривке скло, високоякісний пластик. В асортименті витяжок ZIRTAL представлені різні форми, стилі та ціновий сегмент, які дозволяють підібрати підходящу витяжку для будь-якої кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані