Монітор Neovo X-19E - AT155019 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Neovo X-19E - AT155019 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Neovo X-19E
Монітор Neovo X-19E
Монітор Neovo X-19E
Монітор Neovo X-19E

Монітор Neovo X-19E - AT155019

Код товару: AT155019
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1280 х 1024, Діагональ дисплея 19", Частота оновлення екрану 85 Гц, Тип матриці TN, Тип монітора Професійні, Вбудовані колонки 2 х 2 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Neovo
Діагональ дисплея 19
Максимальна роздільна здатність екрана 1280x1024
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 85 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, DVI-D, VGA
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора профессиональный
VESA 100х100 мм
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 21 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 552 x 526 x 225 мм
Вес с упаковкой 8.4
Вес без упаковки 6.8
Опис

Придбати Монітор Neovo X-19E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Компанія AG Neovo є провідним світовим постачальником професійних дисплеїв та моніторів.
Рішення компанії використовуються в різних сферах застосування: в музеях, розважальних установах, наукових лабараторіях, лікарнях і п'ятизіркових готелях.
Дисплеї та монітори, розроблені компанією, відповідають найвищим функціональним та дизайнерським вимогам, саме тому їх обирають професіонали з різних галузей у всьому світі.
Продукція AG Neovo отримала сотні нагород професійної преси та галузевих асоціацій за чудові характеристики та унікальний дизайн.
Крім цього, AG Neovo відома своїми розробками, включаючи міцне оптичне захиснескло NeoV, технологію захисту від вигоряння ділянок екрану Anti-Burn-in та технологію обробки сигналу Advanced Image Platform.

Монітор Neovo X-19E
19 дюймові монітори X-19E від компанії AG Neovo характеризуються надійністю та безвідмовною працездатністю в режимі 24/7 у будь-яких, навіть складних умовах.
Рішення серії X - це покращена гамма-корекція, наявність різних інтерфейсів, висока якість зображення, оптимальні рівні яскравості та контрасту.
Оптичне скло AG Neovo та металевий корпус захищають монітор від подряпин та інших небажаних фізичних впливів, дозволяючи використовувати рішення у публічних місцях.

Покращена гамма-корекція
Вибір гамма-кривих дозволяє отримати високоякісне зображення.
Спеціальні налаштування дисплеїв AG Neovo дозволяють досягти оптимального відображення кольорів,яскравості, різкості та контрасту.

Ефективність та продуктивність
Наявність різноманітних інтерфейсів, включаючи популярні DisplayPort та HDMI, дозволяє підключати монітори до різних джерел відео.
Функції відображення PIP/PBP, вибір співвідношення сторін та масштабування підвищують продуктивність та ефективність рішення.

Висока надійність
Монітори серії X розроблені для використання у режимі 24/7 у складних умовах.
Для тривалого терміну служби монітори оснащені міцним металевим корпусом, оптичним захисним склом NeoV, а також кращими компонентами.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані