Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW) - AT155051 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW) - AT155051 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW)
Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW)

Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW) - AT155051

Код товару: AT155051
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 280 л, Тип вертикальна, Висота 185 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 60 см, Глибина 63 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 185 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 280 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 63 см
Колір White
Общий объем 307 л
Количество отделений 7
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс Т, N
Мощность замораживания 16 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.86 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 9.5 часов
Хладагент R600a
Особливості электронное управление, система NoFrost, режим быстрого замораживания, регулируемая температура, перенавешиваемые двери, защита
Вага 72 кг
Уровень шума 44 dB
Виробник Vestfrost
Опис

Придбати Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера Vestfrost VD 865 FNW (VD865FNW)

Сучасні і надійні морозильні камери VESTFROST дозволяють зберігати солідний запас продуктів при мінімальних витратах електроенергії. Зміна напряму відкриття дверей. Ви поламаєте голову над тим, в якому місці на кухні поставити холодильник. Все дуже просто! Всі холодильники та морозильні камери VESTFROST обладнані технологією зміни напряму відкриття дверей, що в рази полегшує вибір його місця розташування

Клас енергоспоживання А +. Техніка VESTFROST відповідає найжорсткішим вимогам нашого часу щодо економії електроенергії. Економте з нами - заради кращого життя в майбутньому. Всі прилади відповідають високому класу енергоспоживання А +, А ++, що дозволяє економити до 40% електроенергії.

Система No Frost. Заморожування здійснюється за допомогою циркуляції охолодженого повітря, а волога, яка утворюється при цьому, відводиться з морозильної або холодильної камери. Завдяки цьому в морозильній і холодильній камерах не утворюється лід, а заморожені продукти не покриваються шаром інею.

Захист від перепадів. Якщо напруга в мережі перевищить допустимі параметри, холодильник або морозильна камера вимкнеться від електромережі і відновить роботу в заданому режимі, як тільки напруга в мережі стабілізується. При цьому параметри налаштувань, встановлені на охолодження і заморожування, відновляться.

VESTFROST - компанія, створена в 60-ті роки двадцятого століття, в Данії. Займається виробництвом різних модифікацій холодильників, морозильних камер і скринь. На сьогоднішній день VESTFROST - це найбільший виробник в Скандинавських країнах техніки подібного роду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані