Плита ELECTROLUX EKK954904X - AT155129 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита ELECTROLUX EKK954904X - AT155129 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Плита ELECTROLUX EKK954904X
Плита ELECTROLUX EKK954904X
Плита ELECTROLUX EKK954904X
Плита ELECTROLUX EKK954904X
Плита ELECTROLUX EKK954904X

Плита ELECTROLUX EKK954904X - AT155129

Код товару: AT155129
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип комбінована (газ+електро), Колір нержавіюча сталь, Дисплей так, Газ-контроль поверхні, Електропідпал конфорки, Напруга/частота 230 В/50 Гц,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип комбинированная (газ+электро)
Колір нержавіюча сталь
Газ-контроль поверхности
Электроподжиг конфорки
Напряжение/частота 230 В/50 Гц
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности в ручке
Крышка варочной поверхности стеклянная
Материал решеток поверхности чугун
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок Задняя правая 2 кВт, Задняя левая 1.03 кВт, Передняя правая 2 кВт, Передняя левая 3 кВт
Тип духовки Для электрических плит
Полезный объем 58 л
Тип гриля електрична
Тип очистки эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие эмаль
Висота 85.5 см
Ширина 50 см
Глибина 60 см
Вага 58 кг
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Плита ELECTROLUX EKK954904X Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плита ELECTROLUX EKK954904X

Газова плита. Газова плита Electrolux EKK954904X - модерний представник сучасних технологічних досягнень зі скромною, традиційної зовнішністю. Незважаючи на свою газову основу, плита оснащена електричною духовкою з грилем. Обсяг духовки дорівнює 61 літру, закривається дверцятами з подвійним склом.

Плита обладнана дисплеєм, який виводить всі робочі процеси негайно. Потужність під'єднання плити - 2,5 кВт. Інформація, яка не може залишитися позаду.

Газова плита Electrolux EKK954904X володіє 4 конфорками з функцією газ-контролю. Всі вони відрізняються розмірами, тому відрізняються і призначенням. Модель оснащена двома чавунними гратами і емаллю легкого очищення - прибирання ставати в два рази простіше!

Працює пристрій в наступних режимах: нижній нагрів, конвекція + верхній + нижній нагрів, гриль + верхній нагрів, гриль + верхній + нижній нагрів, пар + конвекція, верхній + нижній нагрів, розморожування, конвекція + верхній нагрів. У додатковому сегменті ви знайдете функцію автоподжига конфорок. Клас енергоспоживання духовки - А.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані