Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS) - AT155171 - купити Мережеві фільтри та подовжувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS) - AT155171 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить картриджи, обратите внимание на умные, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар видеокамера, купить с доставкой в Львов, рекомендуем вам озу, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с умный робот, либо мфу принтер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить бесперебойник в нашем магазине, а также ручной электроинструмент с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Выгодные цены на жесткий магнитный диск, предлагаем вам сделать выбор виар шлем и заказать с доставкой в Виннице.
Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS)
Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS)
Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS)
Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS)

Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS) - AT155171

Код товару: AT155171
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина 2.0 м, Кількість розеток 6 розеток, Номінальна напруга ~230 В, Особливості 1 вимикач, Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість розеток 6
Довжина 2.0 м
Номінальна напруга ~230 В
Особливості 1 выключатель
Колір White
Виробник APC
Опис

Придбати Мережний фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Фільтр живлення APC Essential SurgeArrest 6 outlets (PM6-RS)

Мережний фільтр APC Essential SurgeArrest призначений для запобігання пошкодженню обладнання сплесками або імпульсами напруги. Фільтр оснащений двома USB-портами з можливістю одночасного заряджання мобільних пристроїв, включаючи смартфони та планшети.

Такі компоненти SurgeArrest, як метало-оксидні варистори та плавкі запобіжники, гарантують моментальну реакцію на сплески напруги, що спричиняються ударами блискавки, та на несправності проводки. Якщо в результаті сплеску або підвищення напруги пошкоджено схеми придушення сплесків напруги, ланцюг живлення навантаженнярозривається - так що ніякі проблеми електромережі не можуть їй пошкодити.

Мережевий фільтр SurgeArrest оснащений світлодіодом, що сигналізує про пошкодження внутрішніх ланцюгів внаслідок сильного удару блискавки або внаслідок впливу імпульсного перенапруги в мережі живлення, а також у випадку, якщо фільтр не може забезпечити 100-відсотковий захист. За допомогою індикатора некоректного розведення в електромережі будівлі фільтр сповістить про потенційну небезпеку в електропроводці приміщення.

Корпорація American Power Conversion Corp. має штаб-квартиру у Вест Кінгстоні. Ця американська фірма постачає на світовий ринок системні рішення, які можуть забезпечити готовність важливого у бізнесі та виробництві обладнання, від яких залежить безперервність ведення бізнесу. Рішення APC - це сервісні шафи,моніторингові засоби, ДБЖ, сервіс, комплекси для керування інфраструктурою, прецизійне кондиціювання, різноманітні продукти для індивідуального використання.

Компанія American Power Conversion почала працювати з 1981 року, її створили три інженери, які займалися лабораторними дослідженнями при Массачусетському технологічному інституті в системі електронного перетворення енергії. Свій перший продукт у вигляді ДБЖ моделі 750 фірма випустила 1984 року.

Більшість людей знає фірму APC як виробника якісних джерел безперебійного живлення для комп'ютерів та серверів, призначених для захисту електроживлення ПК та серверів. Продукція марки APC у галузі управління засобами захисту та підтримки електроживлення славиться якістю та надійністю.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані