Комп'ютер Vinga Ark 0050 (N59JZF7BF0VN) - AT155221 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Ark 0050 (N59JZF7BF0VN) - AT155221 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Vinga Ark 0050 (N59JZF7BF0VN)

Комп'ютер Vinga Ark 0050 (N59JZF7BF0VN) - AT155221

Код товару: AT155221
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i9, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce RTX 2080Ti, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 32 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 8 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Тип ПК Игровые
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i9
Модель відеокарти GeForce RTX 2080 Ti, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм HDD 4 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel Z390
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 750 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Ark 0050 (N59JZF7BF0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системний блок цього комп'ютера зібраний в корпусі Vinga Ark, виконаному з матеріалів підвищеної міцності. Він дозволяє сконструювати досить потужний і при цьому яскравий ігровий ПК. Конструкція зібрана з корозієстійкого листового металу і прозорого ударостійкого пластику. Вбудовані вентилятори оснащені системою підсвічування. При цьому вони не тільки дуже красиво виглядають, але і ефективно виштовхують з корпусу нагріте повітря, тим самим помітно продовжуючи термін безаварійної роботи всіх пристроїв.

Комп'ютер комплектується процесором Intel Core i9 9900K. Його тактова частота становить 3.6 ГГц, але її можна розігнати до 5 ГГц, якщо використовувати режим Turbo. Об'єм кешу пристрою — 16 Мб. Модель оснащена 8 ядрами Coffee Lake-S Refresh. Також в процесор інтегрована відеокарта UHD Graphics 630, підтримує технології віртуалізації VT-d і VT-x.

Якісну обробку складного графічного контенту забезпечує адаптер GeForce RTX 2080Ti об'ємом 11 Гб, обладнаний кулерами охолодження. Розмір RAM становить 32 Гб, але всього в збірці передбачено 4 слоти, тому Ви можете збільшити обсяг оперативної пам'яті до 64 Гб, якщо знадобиться. Але навряд чи в найближчі кілька років виникне така необхідність, адже продуктивності комп'ютера зараз більш, ніж достатньо для самих вимогливих ігор на максимальних налаштуваннях якості зображення.

Материнська плата MSI Z390, використана в збірці, підтримує найпотужніші сучасні пристрої і здатна передавати звуковий сигнал 7.1. Внутрішня пам'ять ПК складається з HDD на 4 терабайта і SSD об'ємом 512 Гб. Жорсткий диск відмінно підходить для розміщення файлів на тривалий період, а на твердотільний накопичувач краще встановлювати ОС, оскільки SSD досить швидко працює та використовує мінімум ресурсів продуктивності комп'ютера.

Модель підтримує підключення до мережі Інтернет через інтерфейс LAN, пропускна здатність якого становить 10/100/1000 Мбіт/с.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані