Комп'ютер Vinga Barbarian 0052 (M59GYB6AT0VN) - AT155286 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Barbarian 0052 (M59GYB6AT0VN) - AT155286 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Vinga Barbarian 0052 (M59GYB6AT0VN)

Комп'ютер Vinga Barbarian 0052 (M59GYB6AT0VN) - AT155286

Код товару: AT155286
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce RTX 2070, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Тип ПК Игровые
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce RTX 2070, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 2 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel Z390
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 650 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Barbarian 0052 (M59GYB6AT0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системний блок цього комп'ютера зібраний в корпусі Vinga Barbarian, виконаному з матеріалів підвищеної міцності. Він дозволяє сконструювати досить потужний і при цьому яскравий ігровий ПК. Конструкція зібрана з корозієстійкого листового металу і прозорого ударостійкого пластику. Вбудовані вентилятори оснащені системою підсвічування. При цьому вони не тільки дуже красиво виглядають, але і ефективно виштовхують з корпусу нагріте повітря, тим самим помітно продовжуючи термін безаварійної роботи всіх пристроїв.

В якості основи для побудови високопродуктивної системи став процесор Intel Core i5-9600K. Частота модуля становить 3.7 ГГц, але її можна розігнати до 4.6, якщо використовувати Турбо-режим. Ключові функціональні елементи пристрою розміщені в 6 ядрах типу Coffee Lake-S Refresh. Крім того, в деталь інтегрований графічний адаптер UHD Graphics 630, здатний працювати на технології віртуалізації VT-d і VT-x.

Але гранично швидку обробку складної графіки в цьому ПК забезпечує дискретна відеокарта GeForce RTX 2070. Головними її перевагами є значний об'єм пам'яті — 8 Гб, а також наявність кулерів, які ефективно охолоджують модуль, тим самим істотно продовжує термін його експлуатації.

Завдяки 4 слотам для DDR4 при необхідності користувач може збільшити розмір оперативної пам'яті комп'ютера до 64 Гб. Але навряд чи вам скоро знадобиться апгрейд, адже в збірку спочатку встановлено 16 Гб RAM. Що стосується внутрішньої пам'яті, то і тут все відповідає актуальним вимогам сучасного ринку: 250 Гб SSD для установки операційної системи і HDD на 2 Тб. Більшість виробників рекомендує інсталювати ОС не на жорсткий диск, а саме на твердотільний накопичувач, оскільки останній функціонує на порядок швидше і при роботі споживає мінімум потужностей.

При виборі материнської плати для цієї моделі виробники зупинилися на MSI Z390. Цей пристрій відрізняється чудовою надійністю і дозволяє відтворювати 7.1-канальний звук, а також підтримує найпотужніші сучасні деталі.

Підключитися до Інтернет можна через інтерфейс LAN, що володіє високою пропускною здатністю і стабільністю передачі даних. Безперебійна і безпечна робота комплектуючих забезпечується блоком живлення потужністю 650 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані