Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A) - AT155293 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A) - AT155293 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A)
Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A)
Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A)
Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A)
Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A)

Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A) - AT155293

Код товару: AT155293
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 11", Об'єм оперативної пам'яті н.д., Тип Продуктивні, iPad, Роздільна здатність 2388 х 1668, Вбудована пам'ять 64 ГБ, Операційна система iOS 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 11
Тип Производительные, iPad
Роздільна здатність 2388x1668
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система iOS
Тип матриці IPS
Процесор Apple A12X Bionic
Колір задньої панелі Grey
Порти і роз'єми 1 x Type C USB
Тилова камера 12 Mpx
Фронтальна камера 7 Mpx
Додатково компас, датчик освещенности, гироскоп, барометр, True Tone, iBeacon, G-Sensor, Face ID
Ширина (мм) 178.5
Висота (мм) 247.6
Глибина (мм) 5.9
Вага (г) 468
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Pol
Опис

Придбати Планшет Apple A1980 iPad Pro 11" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Apple A1980 iPad Pro 11 "Wi-Fi 64GB Space Grey (MTXN2RK / A)

Новий iPad Pro - зміни торкнулися всього, крім назви. Ми завжди хотіли, щоб iPad справляв враження дивного пристрою, який чарівним чином перетворюється в залежності від ваших завдань. Новий iPad Pro - ідеальне втілення цієї концепції. У нього новий дизайн і найбільш інноваційні технології Apple. Його неможливо порівняти з іншими iPad. Це просто новий вимір. Екран більше. пристрій компактніше. iPad Pro отримав абсолютно новий дизайн з дисплеєм від краю до краю. І це найбільш просунутий з дисплеїв Apple. Його робоча область стала ще більше, при цьому сам пристрій - компактніше. А значить, працювати, грати і займатися творчістю тепер ще зручніше.

Новий дисплей Liquid Retina. Технологічне диво від краю до краю. Елегантна форма із закругленими кутами, приголомшлива передача кольору, природні кольори - все це дисплей Liquid Retina. У ньому використовується метод субпиксельной згладжування, який дозволяє налаштувати окремі пікселі так, щоб краю зображення ідеально повторювали вигини корпусу. А завдяки технології True Tone баланс білого автоматично підлаштовується під освітлення, тому кольори виглядають ще натуральніше і знижується навантаження на очі. Крім того, у дисплея iPad Pro дуже низький коефіцієнт відбиття світла, що означає: мінімум відблисків і чітка картинка в будь-яких умовах.

Технологія ProMotion. Тільки на iPad Pro. Технологія ProMotion автоматично регулює частоту оновлення зображення в залежності від того, чим ви займаєтеся. Все, щоб забезпечити максимальну швидкість відгуку дисплея. Тому і коли ви гортає сайт в Safari, і коли граєте в ресурсомісткі 3D-гру, і коли малюєте складну ілюстрацію за допомогою Apple Pencil - ваш iPad Pro миттєво відгукується на торкання. У новому iPad Pro 11 дюймів застосований інший підхід: габарити моделі майже повністю відповідають iPad Pro 10,5 дюйма, але екран став більше - за рахунок звуження рамки навколо дисплея.

Найтонший і найтехнологічніший iPad. Технологічна начинка iPad Pro повністю змінилася: пристрій стало могутніше, при цьому його компоненти займають менший об'єм. Наприклад, щоб розсунути межі дисплея до країв пристрою, рамка навколо екрану була зроблена більш вузькою. Тому розміщеної під нею камері потрібна була більш компактна конструкція. Подібні зміни торкнулися динаміків, антен і всього іншого. Завдяки цьому товщина iPad Pro становить всього 5,9 мм.

Камера TrueDepth - інноваційна система в основі Face ID. У камері TrueDepth застосовано відразу кілька інноваційних технологій. Одночасно взаємодіючи один з одним, вони створюють докладну структурну карту вашого обличчя. Тому пристрій відмінно вас дізнається - тільки вас. Ця камера вперше представлена ??на iPad. Вона відрізняється широким кутом дії, що дозволяє Face ID розпізнавати ваше обличчя і при горизонтальній, і при вертикальній орієнтації дисплея. Завдяки камері TrueDepth стали можливі такі функції, як зйомка в режимі «Портрет» функція «Сцени» в додатку Clips, а також Animoji і Memoji в повідомленнях і групові дзвінки в FaceTime.

Клавіатура Smart Keyboard Folio. Новий дизайн від і до. Нова клавіатура Smart Keyboard Folio примагничивается до задньої сторони iPad Pro і надійно його захищає. Передача даних і зарядка відбуваються через інтерфейс Smart Connector - без батарейок і дротів. У складеному вигляді ця клавіатура служить тонкої та легкої обкладинкою. Відкрийте її, і iPad Pro вийде з режиму сну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані