Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE - AT155745 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE - AT155745 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE
Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE
Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE
Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE
Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE

Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE - AT155745

Код товару: AT155745
В наявності
1 471 грн
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.7 л, Потужність 2400 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Russell Hobbs
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.7 л
Потужність 2400 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір черный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Russell Hobbs 23912-70 ADVENTURE

Чайник з нової лінійки Adventure, від легендарного британського бренду Russell Hobbs, притягує завжди актуальним класичним поєднанням матової сталі з чорним кольором. Він буде мати гарний вигляд як на традиційній, так і на сучасній кухні. Його головна особливість - правильне поєднання привабливого дизайну і функціональності.

Чайник оснащений мітками рівня води для швидкого кип'ятіння води на 1, 2 або 3 чашки. Таким чином, 1 чашку води ви закип'ятіть всього за 50 секунд, економлячи при цьому до 66% електроенергії. Russell HobbsМощность приладу Потужність 2400 Вт. А відкидна кришка, внутрішній індикатор рівня води, що знімається та миється, поворотна на 360 ° база з місцем для зберігання шнура зроблять його використання максимально простим і зручним.

Історія істинно англійської фірми Russell Hobbs почалася в 1952 року. Її творці (Вільям Рассел і Пітер Хоббс) зуміли створити побутову техніку нового покоління, повністю змінивши уявлення про її колір і форму. З цього часу побутова техніка перестала бути нудною. Всю продукцію компанії Russell Hobbs відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60- 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані