Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory - AT155747 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory - AT155747 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory
Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory
Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory
Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory
Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory
Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory

Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory - AT155747

Код товару: AT155747
В наявності
2 001 грн
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.7 л, Потужність 2400 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Russell Hobbs
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.7 л
Потужність 2400 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір черный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Russell Hobbs 23930-70 Victory

Новий чайник Victory від Russell Hobbs - це класичне поєднання сталі з чорним кольором, які відмінно виглядатимуть як на традиційній, так і сучасної кухні. Його головна особливість - правильне поєднання привабливого дизайну і функціональності. RUSSELL HOBBSЧайнік оснащений мітками рівня води для швидкого кип'ятіння води на 1, 2 або 3 чашки.

RUSSELL HOBBS. Таким чином, 1 чашку води ви закип'ятіть всього за 50 секунд, економлячи при цьому до 66% електроенергії. Це означає, що ваш гарячий напій буде готовий менш ніж за хвилину. Ємність чайника 1.7 л, досить велика, щоб приготувати до шести чашок відразу, що робить його прекрасним вибором для сім'ї або офісу.

Сучасний дизайн і передові характеристики роблять цей чайник відмінний доповненням до кожної кухні. RUSSELL HOBBS. Пластикові деталі чайника без змісту BPA, безпечні для вашого здоров'я. RUSSELL HOBBS. На прилад діє обмінна гарантія 2 роки + 1 при реєстрації приладу на сайті виробника.

Всю продукцію компанії Russell Hobbs (тостери, чайники, кавоварки та ін.) Відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії - ця компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60- 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані