Мультиварка REDMOND RMC-M903S - AT155768 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M903S - AT155768 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка REDMOND RMC-M903S
Мультиварка REDMOND RMC-M903S
Мультиварка REDMOND RMC-M903S
Мультиварка REDMOND RMC-M903S

Мультиварка REDMOND RMC-M903S - AT155768

Код товару: AT155768
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм варіння, десерт, дитяче харчування, експрес, молочна каша, мультикухар, піцца, паста, Пастеризація, плов, сир, томління, фондю, хліб, варіння на пару, випічка, жарка, крупа, розігрів, суп, тушкування, фритюр, стерилізація, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління сенсорне, Потужність 1000 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варка, варка на пару, выпечка, десерт, детское питание, жарка, крупа, молочная каша, мультиповар, паста, Пастеризация, пицца, плов, разогрев, стерилизация, суп, творог, томление, тушение, фондю, фритюр, хлеб, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 1000 Вт
Управление сенсорное
Количество программ 17
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Особливості выбор температуры приготовления, отмена автоматического подогрева, отсоединяемый шнур, регулировка времени приготовления, съемная внутренняя крышка, съемный паровой клапан, управление устройством через мобильное приложение
Аксессуары держатель лопатки, ложка для риса, ложка для супа, мерная чашка, решетка для приготовления на пару
Габарити 405 х 320 х 315 мм
Вага 5.8
Колір Чорний
Комплектація книга рецептов
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M903S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка – самий функціональний кухонний помічник.
Цей "розумний" пристрій працює за принципом "все сам".
Метод її роботи досить простий: внутрішня чаша, покрита зсередини антипригарним матеріалом, в яку закладається потрібна кількість певних продуктів, герметично закривається кришкою, забезпеченою запобіжним клапаном.
Таким чином, на період готування потрапляння повітря всередину чаші виключається.
Клапан допомагає підтримувати потрібну температуру і оптимальний рівень тиску.
Такий спосіб обробки продуктів дозволяє їм зберігати корисні речовини навіть після термообробки.
В цьому і полягає основний принцип дії мультиварки, який і визначає її винятковість.

У розумній мультиварці REDMOND SkyCooker RMC-M903S можна готувати найрізноманітніші страви дистанційно: як з сусідньої кімнати, так і з будь-якої точки світу!
Досить запустити мобільний додаток Ready for Sky на своєму смартфоні або планшеті, і ви отримаєте доступ до всіх функцій своєї мультиварки: від вибору програми приготування до установки часу відкладеного старту.
Ви зможете контролювати приготування страв, не відволікаючись від інших важливих для вас справ.
А, використовуючи велику колекцію рецептів в додатку, ви не тільки урізноманітните свій раціон, але і здивуєте гостей вишуканими стравами.
Це дуже просто, адже через додаток запустити приготування страви можна в один клік!

У розумній мультиварці RMC-M903S реалізовані 17 автоматичних програм.
Ця компактна мультиварка з легкістю готує як класичні перші та другі страви: супи, каші, рагу, плов, стейки, гарніри, так і оригінальні: сири, фондю, глінтвейн, десерти, салати, паштети і багато іншого.
Програма "МУЛЬТИПОВАР" дозволяє встановити налаштування часу і температури до початку приготування, завдяки чому в SkyCooker легко виходять будь-які авторські страви, а також страви за французькою технологією Sous-vide (у вакуумі).
3D-нагрів, передбачений в мультиварці, прискорює процес приготування і дозволяє при цьому зберегти в продуктах максимум вітамінів і мікроелементів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані