Обігрівач Ballu BHP-PE-5 - AT155776 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Ballu BHP-PE-5 - AT155776 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Обігрівач Ballu BHP-PE-5
Обігрівач Ballu BHP-PE-5
Обігрівач Ballu BHP-PE-5

Обігрівач Ballu BHP-PE-5 - AT155776

Код товару: AT155776
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип тепловентилятор, Установка підлоговий, Потужність 4500 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 50 кв.м, Колір жовтий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ballu
Колір желтый
Тип тепловентилятор
Потужність 4500
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 50 кв.м
Установка напольна
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент ТЕН
Тип управления механічна
Количество режимов 3
Додатково терморегулятор, защита от перегрева, IP 20
Габариты (В х Ш х Г), мм 350 x 250 x 315 мм
Вага 4.5
Опис

Придбати Обігрівач Ballu BHP-PE-5 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач Ballu BHP-PE-5

Теплова гармата Ballu BHP-PE-5 відмінний варіант для обігріву повітря в різних приміщеннях. Теплова гармата Балу працює від електрики - це додає їй потужності і ефективності, а так же зменшує ваші турботи при обслуговуванні агрегату. Модель має невеликі розміри і вагу, що полегшує перенесення з приміщення в приміщення. А ось дизайн виконаний в стандартному стилі, який підійде під будь-який інтер'єр, особливо, при правильному поєднанні в кольоровій гамі.

Міцна конструкція і потужний оснащення зробить незамінною і надійної теплопушки в період опалення. Ціна на теплову гармату Ballu серії PE відрізняється низькими показниками, а ось якість помітно вище. Модель не вимагає монтажу - вона ефективно обігріє периметр в потрібному вам місці.

Теплова гармата Ballu нагріває повітря за допомогою електричного Тена, який виготовлений з надійної нержавіючої сталі. Теплі повітряні маси поширюються об'ємними широкими потоками. У цьому сприяє потужний вентилятор, який має захист від пилу і вологи. А ось корпус гармати має круглу форму, з можливістю змінювати кут нахилу, виготовлений з оцинкованої сталі і має захист проти корозії; а так само має полімерне покриття, яке робить конструкцію ще міцніше.

Пружні опорні ніжки, на яких стоїть гармата, зменшує вібрацію роботи і шумові показники. Вони так само мають антивандальне зносостійке покриття, що робить їх надійніше для утримання приладу.

Для того щоб теплообмінник остигав плавно і безпечно, у моделі є функція уповільненої вимикання двигуна. У конструкцію теплової гармати Ballu серії PE входить вбудований термостат, який регулює точність встановленої температури в приміщенні. Так само термостат відмінно захищає ТЕН від перегріву, що істотно продовжує терміни експлуатації. Чудовою нагодою є те, що можна включити режим вентиляції без нагріву - це допоможе вам налагодити повітрообмін в приміщенні.

· Ефективний обігрів приміщення в короткі терміни

· ТЕН з неіржавіючої сталі швидкого нагріву

· Міцна конструкція із захистом від зовнішніх факторів

· За допомогою корпусу можна регулювати кут нахилу потоків повітря

· Об'ємний обігрів приміщення

· Надійний термостат, який захищає двигун і ТЕН від перегріву

· Теплова гармата має 2 рівня потужності, а так само режим без нагрівання для вентиляції

· Тиха і безпечна робота

· Компактний прямокутний корпус оснащений вбудованою ручкою для перенесення

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані