Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202) - AT155899 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202) - AT155899 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202)
Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202)
Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202)
Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202)

Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202) - AT155899

Код товару: AT155899
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора AMD Ryzen 3, Модель відеокарти Radeon Vega 8, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, BRAIN
Вид Класичний
Серия процессора AMD Ryzen 3
Модель відеокарти AMD Radeon Vega 8
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Сокет AM4
Чіпсет AMD A320
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Матеріал корпусу для металла
Расположение блока питания верхнее
Мощность блока питания 400 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер BRAIN BUSINESS C20 (C2200.202) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютери BRAIN — вибір тих, хто прагне до досконалості у всьому. Віддаєте перевагу інноваційним рішенням і передовим технологіям? Високо цінуєте надійність і якість, але не готові відмовитися від можливості заощадити? Хочете стати володарем «заліза», яке ефективно обробляє великі масиви даних? Бажаєте отримувати максимум від життя і не готові втрачати одні переваги заради отримання інших? Тоді зверніть увагу на обчислювальну техніку цього бренду.

Модельний ряд BRAIN представлений комп'ютерами різноманітних категорій. Кожен з них зібраний з ексклюзивних деталей, ретельно підібраних і протестованих на суперсучасному обладнанні, найкращими фахівцями галузі. Асортимент продукції цієї торгової марки представлений тільки топовим обладнанням, яке в своєму сегменті здатне боротися за право першості зі світовими лідерами.

Що робить комп'ютери BRAIN одними з кращих на ринку? Секрет цього приголомшливого успіху простий:

1. На заводських потужностях бренду повсюдно використовуються останні досягнення в галузі інтелектуальних і цифрових технологій.

2. Виробничі лінії компанії поєднують в собі краще сучасне оснащення від IT-надгігантів і унікальні запатентовані авторські напрацювання.

3. Персонал фірми має багаторічний досвід у проектуванні, серійному випуску та тестуванні складних обчислювальних приладів.

Над продуктами цієї торгової марки працюють професіонали, що володіють експертними знаннями і високим рівнем кваліфікації. Вони регулярно проходять перепідготовку, оновлюючи спектр своїх компетенцій і навичок. Саме тому будь-яка дрібна деталь з довільно взятої моделі ПК від BRAIN за сукупністю своїх експлуатаційних характеристик настільки близька до досконалості, наскільки це взагалі можливо.

Цей бренд з'явився ще в 1995 році. Зараз він є одним з найбільших в

Україні виробником оргтехніки. За чверть століття він встиг налагодити тісні

зв'язки з європейськими, американськими і азіатськими IT-корпораціями, що

дозволяє йому сьогодні закуповувати якісні комплектуючі та витратні матеріали

за вигідними цінами. Саме тому, незважаючи на очевидну перевагу апаратури BRAIN

над товарами конкурентів, її вартість зазвичай помітно нижче середньоринкової.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані