Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB) - AT156002 - купити Медіаплеєри в Києві й Україні, доступні ціни на Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB) - AT156002 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на покупка процессора, предлагаем вам сделать выбор молоток электрический и заказать с доставкой в Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с карта usb, либо переходники, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить pla в нашем магазине, а также детекторы купюр с доставкой по Одессе.
  • Предлагаем вам товар мышь компьютерная, купить с доставкой в Херсон, рекомендуем вам перфоратор, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить карту, обратите внимание на тсд, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)
Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB)

Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB) - AT156002

Код товару: AT156002
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм встановленої оперативної пам'яті 2GB DDR3, Підтримувані інтерфейси HDMI 2.0a, AV, 1 х USB 2.0, Операційна система Android 8.1, Тип стаціонарний, Роздільна здатність відео Ultra HD 4K, Бездротові підключення Wi-Fi, Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем установленной оперативной памяти 2 ГБ
Операційна система Android 8.0
Поддерживаемые интерфейсы HDMI 2.0a, AV, 1 х USB 2.0
Разрешение видео Ultra HD 4K
Беспроводные подключения Wi-Fi
Тип стационарный
Додаткові функції Google Assistant, Chromecast
Графический процессор Mali-450
Процесор ARM Cortex-A53
Кількість ядер 4
Flash-память 8GB
Поддержка видео форматов VOB, TS, RM, MP4, MOV, MKV, AVI, 3D
Поддержка форматов изображений TIFF, PNG, JPEG, GIF, BMP
Поддержка звуковых форматов MP3, FLAC, APE
Ширина 95.2 мм
Висота 16.7 мм
Глибина 95.2 мм
Вага 147 г
Виробник Xiaomi
Опис

Придбати Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S 4K (MDZ-22-AB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Медіаплеєр Xiaomi Mi Box S

Приставка Mi Box S - smart-помічник, який розширює можливості вашого телевізора. Гаджет розроблений на основі передових технологій для максимально високої якості і комфортного використання. Завдяки мінімалістичному дизайну приставка буде гармонійно виглядати в будь-якому інтер'єрі. Матовий чорний пластик з закруглені кутами дуже приємний на дотик. І жодної зайвої деталі.

Уявляєте той стан, коли картинка така природна і деталізована, що ви занурюєтеся в те, що відбувається на екрані, стираючи межу з реальністю. Mi Box S дарує саме такі відчуття. Обробляє 4К-відео для відтворення зі швидкістю до 60 кадрів в секунду. Будьте готові - вам буде важко відірватися від екрану.

Насолоджуйтеся об'ємним тривимірним звучанням в широкому діапазоні частот. Приставка підтримує технологію DOLBY + DTS - ви проникніться чистими і глибокими басами, не використовуючи зовнішню акустику. Просто включите приставку - і ви подумки опинитеся в кінотеатр з якісної обробкою звуку.

Приставка швидко обробляє інформацію і оперативно вирішує завдання користувача завдяки потужному 4-ядерного процесора Amlogic Cortex-A53 64-біт і графікою Mali-450. Прискорює роботу гаджета 2 ГБ ОЗУ і 8 ГБ пам'яті для зберігання. Те, що потрібно для швидкої і стабільної роботи пристрою і вашого комфорту.

Mi Box S працює швидко і звично просто на Android 8.1. Ви отримаєте доступ до кращих додатків і ігор з Google Play в простому багатьом інтерфейсі. Контент настільки різноманітний, що будь-який член родини знайде що подивитися. Роботу з пристроєм спрощує голосовий помічник. Скажіть «Окей, Google» і персональний асистент буде готовий виконати ваше завдання - активувати функцію, створити нагадування або дізнатися погоду.

Функція Google Assistant допоможе вам швидко знайти цікавить відео, отримати доступ до популярних сервісів і управляти телевізором з різних куточків кімнати. Для включення функції - просто натисніть на кнопку мікрофона на пульті. Є можливість інтегрувати приставку в систему розумного будинку і керувати нею за допомогою побутової техніки.

Mi Box S підтримує Wi-Fi, Bluetooth і USB з'єднання, забезпечуючи супер високу швидкість передачі даних. Завдяки Wi-Fi ви зможете переглядати потокові відео з роздільною здатністю 4K без зайвих проводів. Є можливість підключати ігрові контролери, навушники, динаміки та інші пристрої з підтримкою Bluetooth 4.2. Сумісний зі смартфонами, ноутбуками і планшетами. Легко підключається до жорсткого диска. Можливості ТВ-приставки від Xiaomi не обмежені - підключайте і отримуйте задоволення від передових технологій!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані