Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12 - AT156035 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12 - AT156035 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на многофункциональные инструменты, предлагаем вам сделать выбор накопитель юсб и заказать с доставкой в Черкассах.
  • Рекомендуем купить струйный в нашем магазине, а также кухонная вытяжка с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с собранный пк, либо ламинатор, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить твердотельный, обратите внимание на смарт часы, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар груза, купить с доставкой в Одессу, рекомендуем вам инвертор, цена вас приятно удивит.
Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12
Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12

Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12 - AT156035

Код товару: AT156035
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір білий, Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gefest
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) Hi-Light
Количество конфорок 4
Колір White
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1.2 кВт, Задняя левая 1.2 кВт, Передняя левая 2.2 кВт, Задняя правая 2.4 кВт
Размеры ниши для встраивания 55.4 x 48.6 см
Дополнительные характеристики расширенная зона, индикация включения, индикатор остаточного тепла, блокировка от случайного нажатия, автоотключение
Розміри 59.5 x 53 x 4.2 см
Опис

Придбати Варочна поверхня Gefest СН 4231 К12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня Gefest СН 4232 К12

Варильна поверхня Gefest СН 4231 К12 - якісна електрична варильна поверхня. Поверхня виготовлена ??з склокерамічною пластини, з внутрішньої сторони якої розташовані нагрівальні елементи. Має 4 конфорки, з них 2 - двозонні.

Незалежний тип вручений поверхні дає можливість розташувати прилад в будь-якому місці кухні. Поверхня виконана з високотехнологічного матеріалу, а саме - склокераміки чорного кольору. Цей матеріал відрізняється невибагливістю у догляді і простотою в очищенні, тому що поверхню позбавлена ??виступаючих пазів, в які зазвичай забивається бруд і стікає жир.

Конструкція виробу передбачає одну овальну зону нагріву для качатників і великих каструль і два двоконтурних місця, також є одна експрес-конфорка.

Газові й електричні плити під торговою маркою Gefest, що випускаються брестським заводом \ "Брестгазаппарат \", міцно завоювали лідируючі позиції серед споживачів і виробників подібної продукції на території СНД. За ступенем конкурентоспроможності та рівня якості продукція марки Gefest нічим не відрізняється від аналогічної продукції закордонних виробників.

Красномовним свідченням всесвітнього визнання торгової марки Gefest служить наявність сертифікатів якості, європейського сертифіката на електричні та польського сертифіката на газові плити білоруського виробництва. Крім іншого, продукція Gefest удостоєна найвищої свідоцтва власного якості - міжнародного сертифіката за системою загальних міжнародних стандартів ISO-2000, ISO-9001.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані