Комп'ютер Vinga Polaris 0062 (G58GYP6AT0VN) - AT156105 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Polaris 0062 (G58GYP6AT0VN) - AT156105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Vinga Polaris 0062 (G58GYP6AT0VN)

Комп'ютер Vinga Polaris 0062 (G58GYP6AT0VN) - AT156105

Код товару: AT156105
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора AMD Ryzen 5, Модель відеокарти GeForce RTX 2070, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, nVidia, Vinga
Вид Класичний
Серия процессора AMD Ryzen 5
Модель відеокарти GeForce RTX 2070
Об'єм SSD 250 ГБ
Об'єм HDD 2 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Сокет AM4
Чіпсет AMD X370
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC S1220A
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 600
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Polaris 0062 (G58GYP6AT0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga Polaris 0062 — сучасний геймерський ПК, здатний задовольнити запити вимогливого кіберспортсмена.

Системний блок цього комп'ютера зібраний в корпусі Vinga, виконаному з матеріалів підвищеної міцності. Він дозволяє сконструювати досить потужний і при цьому яскравий ігровий ПК. Конструкція зібрана з корозієстійкого листового металу і прозорого ударостійкого пластику. Вбудовані вентилятори оснащені системою підсвічування. При цьому вони не тільки дуже красиво виглядають, але і ефективно виштовхують з корпусу нагріте повітря, тим самим помітно продовжуючи термін безаварійної роботи всіх пристроїв.

У збірці використані високопродуктивні деталі, чим і обумовлений високий рівень її продуктивності. Процесор AMD Ryzen 5 2600X, координує роботу комплектуючих, має 6 ядер і тактову частоту 3.7 ГГц. Важливою перевагою пристрою є підтримка режиму Turbo Boost, за допомогою якого можна розігнати його частоту до 4.2 ГГц. Ефективний рендеринг і відтворення складних текстур виконує дискретний графічний адаптер GeForce RTX 2070 ємністю 8 Гб. Об'єм RAM в моделі становить 16 Гб DDR4, що працює на частоті 2666 МГц. Система підтримує монтаж 4 модулів оперативної пам'яті загальним розміром до 64 Гб. Внутрішня пам'ять ПК зібрана з накопичувача SSD ємністю 250 Гб і диска HDD об'ємом 2 Тб.

Vinga 0062 підтримує підключення самого різноманітного зовнішнього обладнання. Загальне число передбачених в корпусі роз'ємів - 23. Сюди відносяться SPDIF optic, USB різних версій, HDMI і багато інших інтерфейсів, широко поширених на ринку. Є можливість приєднувати до комп'ютера до 4 дисплеїв одночасно. Для виходу Internet в цій моделі передбачений роз'єм LAN. До моделі можна підключати потужні акустичні системи, адже наявний у збірці аудіоконтроллер Realtek ALCS1220A підтримує відтворення 7.1-канального звуку.

Подача живлення в комплектуючі здійснюється блоком живлення потужністю 650 Вт. БЖ розміщений в нижній частині коробки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані