Настільна гра Hobby World Капитан де Пальма (1404) - AT156137 - купити Настільні ігри в Києві й Україні, доступні ціни на Настільна гра Hobby World Капитан де Пальма (1404) - AT156137 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Настільна гра Hobby World Капитан де Пальма (1404)

Настільна гра Hobby World Капитан де Пальма (1404) - AT156137

Код товару: AT156137
В наявності
2 833 грн
Короткий опис:
Вікова група від 5 років, Тип сімейні, розважальні, Кількість гравців від 2 до 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 5 лет
Количество игроков от 2 до 4
Тип семейные, развлекательные
Виробник Hobby World
Опис

Придбати Настільна гра Hobby World Капитан де Пальма (1404) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настільна гра Hobby World "Капітан де Пальма" (1404)

Про гру
Ну що, юні пригодники чи ви готові відправитися за небаченими скарбами на далекі острови? Тоді настільна гра «Капітан де Пальма» — це те, що ви давно шукали! Вирушайте на спекотні Карибські острови, відшукайте скарби і вбережіть їх від жадібного пірата Біллі і його моторної ручної мавпочки. З'ясуйте, хто зможе обхитрити пірата і забрати більше скарбів з островів?

Як грати?
Перед початком партії гравці викладають сім жетонів по колу, жетони скарбів поміщаються стопкою в центр кола, а три фігурки (капітана де Пальми, пірат Біллі і мавпи) розташовуються на трьох будь-яких різних островах. Першим хід починає наймолодший гравець. У свій хід гравець повинен кинути два кубика: піратський кубик показує, на скільки островів вперед пересувається пірат або мавпочка; капітанський кубик показує, на скільки островів просувається капітан. Якщо після пересування капітан де Пальма виявився на одному острові з піратом або мавпою, то вони відбирають всі скарби і хід переходить до наступного гравця; якщо капітан опинився на порожньому острові, то він бере верхній жетон скарбів, і гравець може продовжити свій хід і знову кинути обидва кубики або ж закінчити свій хід і зберегти скарб.

Хто переміг?
Гра закінчується тоді, коли взято останній жетон скарби. Гравці підраховують свої переможні очки, і самим моторним капітаном оголошується той, хто зміг набрати найбільшу кількість очок.

Особливості гри
«Капітан де Пальма» — це весела, проста і швидка дитяча гра, яка чудово підійде для дитячих свят чи сімейних вечорів.
Простий ігровий процес буде зрозумілий навіть найменшим шукачам скарбів, а якщо ви хочете ускладнити гру, тоді просто приберіть один жетон острова!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані