Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151) - AT156378 - купити Телефони бездротові в Києві й Україні, доступні ціни на Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151) - AT156378 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151)

Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151) - AT156378

Код товару: AT156378
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Клас товару З кольоровим дисплеєм, Дод.трубки в комплекті немає, Колір чорний (Black), Тип екрану кольоровий, Тип АВН Автовизначник номера, Автовідповідач немає,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gigaset
Тип АОН Автоопределитель номера
Объем телефонной книги 250 номеров
Тип экрана кольорова
Колір Чорний
Мелодии 20 мелодий
Класс товара С цветным дисплеем
Громкая связь Спикерфон
Способ набора номера набор на трубке
Особливості Радионяня, подсветка клавиатуры, будильник, SMS
Опис

Придбати Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телефон DECT Gigaset C620 Black (S30852H2403S151)

Уникнути небажаних дзвінків Ви можете за допомогою функцій управління викликами телефону Gigaset C620. Одна з таких функцій - це зниження або відключення гучності дзвінка в певний період часу, наприклад, коли дитина спить вдень або вся сім'я відпочиває вночі.

У заданий час вхідні дзвінки будуть відображатися на екрані, але звуковий сигнал буде відключений. Функція захисту від анонімних викликів дозволить Вам управляти небажаними дзвінками, відключаючи звук або повністю блокуючи номери, додавши їх до «чорного» списку (до 15 номерів).

Вам не доведеться купувати окремий пристрій, щоб бути впевненими, що з Вашими дітьми все в порядку. Ви завжди будете з ними на зв'язку! Просто виберіть в меню телефону режим «Радіоняня», встановіть рівень чутливості до шуму в приміщенні і виберіть, куди повинен проводитися виклик: на іншу внутрішню трубку або на мобільний телефон.

Коли дитина прокинеться, піде виклик на встановлений номер. Також Вам знадобиться опція двостороннього зв'язку режиму «Радіоняня»: Ви зможете поговорити з дитиною з сусідньої кімнати або навіть з-за меж Вашої оселі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані