Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589) - AT156685 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589) - AT156685 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с банковских карт, либо твердотельный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить фен монтажный в нашем магазине, а также новый ноутбук с доставкой по Тернополю.
  • Выгодные цены на системы умный дом, предлагаем вам сделать выбор материал 3д и заказать с доставкой в Николаеве.
  • Предлагаем вам товар бесперебойник питания, купить с доставкой в Николаев, рекомендуем вам вотч, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить оборудование, обратите внимание на кусторез, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589)

Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589) - AT156685

Код товару: AT156685
Немає в наявності
Короткий опис:
Вихідний струм 2.1 А, Кількість USB портів 2xUSB, Вхідне підключення мережа, Тип зарядка зі знімним кабелем, Тип вихідного підключення USB, Apple (lightning), Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вихідний струм 2,1
Тип зарядка со съемным кабелем
Вхідне підключення сеть 220В
Тип вихідного підключення USB, Apple (lightning)
Сумісність универсальный, Apple
Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом
Виробник Gelius
Опис

Придбати Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій Gelius Pro Focus GP-HC01 2USB 2.1A + Cable iPhone 8 White (70589)

Потужний мережевий зарядний пристрій з двома портами USB. Завдяки компактності і легкості воно застосовується скрізь, де є розетка з електричним струмом. Пристрій виготовлено з високоякісних матеріалів, що робить його надійним в експлуатації і продовжує термін служби.

Його невеликі розміри роблять пристрій незамінним в подорожах. Вихідні параметри адаптера достатні для харчування таких пристроїв як навігатори, телефони, відеореєстратори і планшети.

Адаптер допомагає убезпечити яка заряджається пристрій в разі виникнення будь-яких проблем в мережі. Ідеально підходить для живлення і зарядки акумуляторної батареї вашого гаджета від мережі змінного струму. Це компактна конструкція, що дозволяє активно використовувати адаптери під час поїздок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані