Варочна поверхня Hansa BHIW68308 - AT156688 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Hansa BHIW68308 - AT156688 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Варочна поверхня Hansa BHIW68308

Варочна поверхня Hansa BHIW68308 - AT156688

Код товару: AT156688
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір білий, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hansa
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 4
Колір White
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 160 мм, Задняя левая 160 мм, Передняя левая 210 мм, Задняя правая 210 мм
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 см
Дополнительные характеристики таймер, распознавание наличия посуды, индикация включения, индикатор остаточного тепла, быстрый нагрев
Розміри 57.6 х 51.8 х 5 см
Опис

Придбати Варочна поверхня Hansa BHIW68308 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня Hansa BHIW68308

Електрична варильна поверхня - дуже зручний пристрій на кухні будь-якої господині. Вбудовувані огляди нових виглядають дуже стильно з будь-яким кухонним гарнітуром. Такі поверхні надійні, компактні і безпечні.

Варильна поверхня незалежного типу установки дозволить Вам раціонально організувати простір на Вашій кухні. Це обумовлено тим, що пристрій можна вмонтувати практично в будь-яку горизонтальну поверхню.

Ретельно продумана архітектура Hansa BHIW68308 передбачає присутність чотирьох конфорок, які обладнані інтелектуальної опцією автоматичного закипання. Також модель оснащена індикатором залишкового тепла, який дозволить Вам не тільки не обпектися об поверхню після приготування страви, але і не пошкодити поверхню, приступивши відразу до очищення після завершення приготування.

Склокерамічна поверхня виконана в білому кольорі. Вона обладнана зручними сенсорними перемикачами, таймером, а також кнопкою блокування роботи поверхні. Також є опція захисного відключення конфорок.

Компанія Hansa - виробник сучасної побутової техніки. Понад півстоліття ім'я Hansa - це гарантія високої якості продукції. Відповідність високим технічним стандартам, оригінальні дизайнерські рішення, легкість у використанні - ось головні споживчі переваги побутової техніки Hansa.

 Німецькі технології виробництва, унікальні розробки і бездоганне зовнішнє оформлення роблять техніку Hansa впізнаваною і затребуваною у всьому світі. Техніка Ханса вигідно відрізняється високими показниками енергозбереження, а також незвичайною простотою і зручністю в експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані