Монітор AOC 27E1H - AT156703 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор AOC 27E1H - AT156703 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор AOC 27E1H

Монітор AOC 27E1H - AT156703

Код товару: AT156703
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Частота оновлення екрану 60 Гц, Інтерфейси та підключення HDMI, VGA, 3.5 mm Mini-Jack, Тип матриці IPS, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AOC
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA, 3.5 mm Mini-Jack
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
VESA 100х100 мм
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.3114
Технологии улучшения изображения Low Blue Light
Потребляемая мощность в рабочем режиме 26 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 627.9 x 458.79 x 203.54 мм
Вес с упаковкой 6.1
Вес без упаковки 4.6
Опис

Придбати Монітор AOC 27E1H Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор AOC 27E1H

Надтонкий профіль та вузькі рамки
Модель відповідає всім основним вимогам з 27-дюймовим дисплеєм Full HD з рамками товщиною лише в 12.9 мм з усіх боків. Найпростіша підтримка ігор з часом відгуку 5 мс. Входи VGA та HDMI підтримують підключення сучасних та застарілих джерел.

Легка конструкція
Легка конструкція має величезні переваги: В першу чергу, тонкі дисплеї дуже елегантно виглядають, особливо в громадських місцях, навіть якщо на них дивитися ззаду або з боків. Крім того, вони посідають менше місця на столі.

Надвузькі рамки
Надвузькі рамки не тільки надають монітору плавні таелегантні контури, але й менше відволікають і дають сконцентруватися на зображенні при використанні кількох моніторів. Монітор також відчувається компактнішим.

HDMI
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними професорами та ТВ-приставками з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, в той час як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1460p і 2.

Flicker Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі постійного згладженого струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Режим Low Blue Light AOC
Короткі хвилі синього кольору можуть спричинити погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливе синє проміння без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів та параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.

AOC – торгова марка, під якою виробляються телевізори. AOC International заснована у 1967 році як один із перших китайських виробників кольорових телевізорів для експорту. З 1988 по 1997 рік AOC відкрила свої офіси продажів у США, Китаї, Європі та Бразилії.

Після 2005 року марка AOC вийшла на ринки Індії та Мексики. Наразі продукція цього бренду доступна більш ніж у 40 країнах світу. Сьогодні AOC входить до складу концерну TPV Technology, який посідає четверте місце у світіз виробництва РК-телевізорів і має ексклюзивні права на торгову марку Philips. У продукції, що випускається під брендом AOC, гармонійно поєднуються технічна досконалість, бездоганний стиль та відповідальне ставлення до навколишнього середовища.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані