Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Бiлоснiжка (B8966_B8937) - AT156883 - купити Ляльки та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Бiлоснiжка (B8966_B8937) - AT156883 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Бiлоснiжка (B8966_B8937)

Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Бiлоснiжка (B8966_B8937) - AT156883

Код товару: AT156883
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія Disney Princess, Вікова група Від 4 років, Матеріал полімер, Висота ляльки 15 см, Комплектація лялька, аксесуари,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія Disney Princess
Возрастная группа от 4 лет
Матеріал полимер
Высота куклы 15 см
Комплектація кукла, аксессуары
Виробник Hasbro
Опис

Придбати Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Бiлоснiжка (B8966_B8937) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лялька Hasbro Disney Princess Принцеса Білосніжка, плаваюча на колі (B8966_B8937)

Крихітка Білосніжка не розлучається зі своїм коханим кругом для плавання у вигляді рибки і запрошує дівчинку в веселу гру. Набір виготовлений з нетоксичного і безпечного пластика, витримує активну експлуатацію. Улюблена принцеса урізноманітнює процес купання, відверне дитину і подарує багато позитивних емоцій. Унікальні набори можна компонувати, щоб принцеси разом плавали у ванній. Фігурки з'єднуються колами один з одним. Розмір лялечки становить 7,5 см. Іграшка зручно розташовується в дитячій руці. Набір розрахований на дітей від чотирьох років, сприяє розвитку уяви і дрібної моторики.

Компанія Hasbro - один з незаперечних лідерів на міжнародному ринку дитячих іграшок. Підприємство базується в американському місті Потакет. Асортимент виробів, пропонованих Hasbro, неймовірно широкий і складається з настільних дитячих ігор, іграшок з пластику, інтерактивних іграшок, конструкторів, іграшкової зброї, пластиліну під власною маркою і багато чого іншого. Гра в кості «Yahtzee», «Твістер», «My Little Pony» - все це дітища Hasbro. Компанію в 1923 році заснували брати Генрі і Хелал Хасенфельд. На початковому етапі діяльності підприємство займалося виробництвом канцелярського приладдя та виробів з текстилю. Тільки в 40-х роках минулого століття під торговою маркою Hasbro була випущена перша іграшка.

У 1983 році Hasbro купує компанію Milton і отримує патенти на виготовлення ігрових наборів. Тоді ж на ринок були випущені перші моделі трансформерів Hasbro, які викликали справжній фурор серед дітей всього світу і неймовірно популярні досі. У 1985 році у власність компанії потрапляє ще кілька підприємств, асортимент поповнюється кількома тисячами нових моделей іграшок. На даний момент компанія Hasbro - це не просто виробник іграшок, це ім'я загальне і частина масової культури. Іграшки від цього американського концерну надихають на створення коміксів, мультиплікаційних фільмів і повнометражних блокбастерів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані