Варочна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV - AT156901 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV - AT156901 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Варочна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV

Варочна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV - AT156901

Код товару: AT156901
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1.4/2.5 кВт, Задняя левая 1.8/2.8 кВт, Передняя левая 2.3/3.7 кВт, Задняя правая 1.8/2.8 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 см
Дополнительные характеристики таймер, распознавание посуды, индикация включения, индикатор остаточного тепла, звуковой сигнал, защита от детей, быстрый нагрев
Розміри 59 x 52 cм
Опис

Придбати Варочна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня ELECTROLUX IPE6440KFV

Прохолодну поверхню легко очистити. Як підтримати чистоту варильної поверхні під час приготування? Завдяки технології індукційного нагріву області навколо конфорок залишаються прохолодними на дотик. Навіть при роботі з високими температурами з'явилися бризки або розсипалися інгредієнти можна легко і безпечно прибрати. Точне і легке управління варильною поверхнею.

Сенсори варильної поверхні дозволяють легко регулювати налаштування. Ви зможете зосередитися на підготовку блюді, не відволікаючись на роботу приладу. Варильна поверхня сама подбає про витяжці. Система Hob2Hood дозволяє вручений поверхні автоматично управляти витяжкою. Підстроювання вентилятора проводиться при будь-якій зміні температури, а також при включенні більш ніж однієї конфорки. При цьому ви можете зосередитися на створенні чудових страв, не відволікаючись на регулювання.

Electrolux - це один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші.

Продукція компанії поєднує високу якість із продуманим дизайном. Філософія компанії - це дизайн, який викликає емоції і бажання у споживача, але який в той же час підкріплений функціональними та якісними аспектами продукції. Ще один девіз компанії - відмінності в ціні продукції не позначаються на її якості, а тільки на функціональності.

Продукція концерну включає в себе пральні та посудомийні машини, холодильники і водонагрівачі, пилососи і кухонні плити, а також широкий спектр вбудованої техніки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані