Повідець UKRSPIN Orange Spinning Fluoro Sunline 30cm, 14kg (1590.01.68) - AT157453 - купити Аксесуари для риболовлі в Києві й Україні, доступні ціни на Повідець UKRSPIN Orange Spinning Fluoro Sunline 30cm, 14kg (1590.01.68) - AT157453 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Повідець UKRSPIN Orange Spinning Fluoro Sunline 30cm, 14kg (1590.01.68)

Повідець UKRSPIN Orange Spinning Fluoro Sunline 30cm, 14kg (1590.01.68) - AT157453

Код товару: AT157453
В наявності
37 грн
Короткий опис:
Довжина загальна 300 мм, Розривне навантаження, кг 14, Категорія оснащення та монтаж, Підкатегорія повідці для хижака, Матеріал флюорокарбон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UKRSPIN
Разрывная нагрузка, кг 14
Матеріал флюорокарбон
Длина общая 300 мм
Подкатегория поводки для хищника
Категория оснастка и монтаж
Опис

Придбати Повідець UKRSPIN Orange Spinning Fluoro Sunline 30cm, 14kg (1590.01.68) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Як би не був грамотно підібраний спінінг, приманка, котушка, шнур, одну з важливих ролей в спінінгової снасті грає поводок, він є невід'ємним елементом.
В першу чергу поводок запобігає зріз приманки об зуби хижої риби, а такий матеріал, як флюорокарбон, додатково маскує снасть завдяки своїм властивостям.

Флюорокарбоновий поводок буде як ніколи до речі в ситуаціях, коли необхідна максимальна непомітність снасті, наприклад, при лові на жерлиці або при низькій активності хижака при лові на спінінг.
Крім цього, виготовлений з 100% флюорокарбона поводок забезпечує захист основної волосіні від пошкоджень об жорстке дно, що запобігає заплутування снасті і цілком впевнено рятує від щучих зубів.

Поводок UKRSPIN Orange Spinning флюорокарбоновий виготовлений з високоякісного флюорокарбона американської фірми Hi Seas.
За рахунок того, що флюорокарбон практично непомітний у воді (він має такий же коефіцієнт заломлення, що і вода), це робить його незамінним при лові обережних риб, в прозорій воді.
Також, матеріал високостійкий до стирання, не змінює своїх властивостей при температурі від -40С до +160С.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані