Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300) - AT157537 - купити Передача даних (дата-кабелі) в Києві й Україні, доступні ціни на Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300) - AT157537 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300)
Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300)

Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300) - AT157537

Код товару: AT157537
В наявності
55 грн
Короткий опис:
Тип Вихід USB 2.0 (AF), Тип Вхід micro USB, Тип кабель,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кабель
Тип Выход USB 2.0 (AF)
Тип Вход micro USB
Виробник Defender
Опис

Придбати Дата кабель USB OTG microUSB(M)—USB(F), 8см, пакет Defender (87300) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дата кабель Defender USB OTG microUSB (M) -USB (F), 8см, пакет (87300)

Кабель-адаптер для підключення різних пристроїв (зовнішні диски, USB Flash накопичувачі, картрідер, миші, клавіатури і т.д.) до інших апаратів, що мають роз'єм microUSB і підтримує режим OTG.

Історія компанії Defender бере початок в 1990-му році з виробництва такої актуальної в той час продукції, як захисні екрани для моніторів. Саме з цієї причини компанія отримала свою назву, яке буквально означає «захисник».

Сьогодні під цим брендом виробляється і реалізується безліч різноманітних пристроїв, що значно підвищують рівень комфорту при роботі за комп'ютером. Асортимент продукції компанії Defender складається з маніпуляторів, клавіатур, акустичних систем, навушників, витратних матеріалів, мережевих фільтрів, гарнітур, мікрофонів, засобів для чищення та безлічі інших товарів.

 Defender - це один з лідерів ринку комп'ютерних аксесуарів. Відмінною рисою продукції під даним брендом є її чудову якість при порівняно невеликій ціні.

Компанія ретельно відстежує тенденції розвитку комп'ютерного ринку для того, щоб завжди пропонувати своїм клієнтам найсучасніші рішення. Підприємство має дуже розвинену дилерську мережу, товари під торговою маркою Defender можна знайти в багатьох країнах і регіонах світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані