Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W) - AT015767 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W) - AT015767 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W)

Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W) - AT015767

Код товару: AT015767
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Типорозмір Cube Case, Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, Особливості прогумовані ніжки, отвори для укладання кабелів, контролер швидкості обертання вентиляторів, вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fractal Design
Типоразмер Cube Case
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX
Особливості прорезиненные ножки, отверстия для укладки кабелей, окно на боковой панели, контроллер скорости вращения вентиляторов
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x Audio (микрофон, наушники), 2 x USB 3.0
Спосіб установки горизонтальний
Серія Fractal Design Node
Количество внутренних отсеков 2.5 4
Количество слотов расширения 5
Количество и размер установленных вентиляторов 3 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки для охлаждения процессора и PCI слотов
Установка длинных видеокарт до 320 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу сталь, алюминий
Габарити, мм 344 x 307 x 389 мм
Вес, кг 6 кг
Места для дополнительных вентиляторов Top 4x12/14 см, Front 3x12 см
Опис

Придбати Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус Fractal Design Node 804 Black (FD-CA-NODE-804-BL-W) - корпус для материнських плат micro ATX, основними характеристиками якого є продуктивність охолодження і максимальна конфігурованість, реалізовані в новому цікавому форм-факторі з елегантним скандинавським дизайном. Схема з двома відсіками відокремлює гарячі компоненти від холодних і забезпечує безперешкодне проходження повітряного потоку в районі материнської плати, процесора і відеокарти. Корпус поставляється з трьома 120-мм вентиляторами, а також дозволяє встановити додаткові, якщо потрібно. Крім того, можливе розміщення компонентів системи водяного охолодження з високими радіаторами, і жорстких дисків. Корпус Fractal Design Node 804 дає користувачам можливість створення оптимальної конфігурації системи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані