Засіб для чищення Cillit Bang для удаления известкового налета и ржавчины 450 мл (5900627003000) - AT157743 - купити Побутові чистячі засоби в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для чищення Cillit Bang для удаления известкового налета и ржавчины 450 мл (5900627003000) - AT157743 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Засіб для чищення Cillit Bang для удаления известкового налета и ржавчины 450 мл (5900627003000)

Засіб для чищення Cillit Bang для удаления известкового налета и ржавчины 450 мл (5900627003000) - AT157743

Код товару: AT157743
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення універсальний, Тип безфосфатний, Забруднення сажа і нагар, неприємний запах, накип, залишки мила, жир, водяні плями, вапняний наліт, бруд, бактерії та мікроби, іржа, Поверхня чавун, хромовані та алюмінієві покриття, склокераміка, скло, нержавіюча сталь, натуральний камінь, мармур, кахель, керамічна плитка, Об'єм/Вага 450 мл, Особливості уникайте контакту з очима та шкірою,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cillit Bang, Reckitt Benckiser
Тип бесфосфатный
Призначення універсальний
Загрязнение сажа и нагар, ржавчина, остатки мыла, неприятный запах, накипь, известковый налет, жир, грязь, водяные пятна, бактерии и микробы
Поверхность чугун, хромированные и алюминиевые покрытия, стеклокерамика, стекло, нержавеющая сталь, натуральный камень, мрамор, кафель, кера
Особливості избегайте контакта с глазами и кожей
Способ применения Равномерно нанести на загрязненную поверхность. В зависимости от вида и интенсивности загрязнения оставить на некоторое время (о
Состав <5 % щавелевая кислота, неионогенные и амфотерные ПАВ, ароматизатор
Упаковка пластиковая емкость
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Польша
Объем/Вес 450 мл
Опис

Придбати Засіб для чищення Cillit Bang для удаления известкового налета и ржавчины 450 мл (5900627003000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб Cillit Bang для видалення вапняного нальоту та іржі 450 мл (5997321740133)

Засіб для видалення вапняного нальоту та іржі Cillit Bang Duo видаляє 100% вапняного нальоту. Підходить для різних матеріалів (в тому числі кераміка, акрил) і поверхонь, таких як ванна, душова кабіна, кахельна плитка, підвіконня та інші.

Не використовуйте для гарячих або пошкоджених поверхнях, а також поверхнях, чутливих до кислот (мармурі, латуні, міді, алюмінії, оцинкованому металі, натуральному камені, лінолеумі, гумі, матових і лакованих поверхнях). Склад: менше 5% щавлева кислота, неіоногенні і амфотерні ПАР, ароматизатор.

Спосіб застосування миючого засобу: нанесіть необхідну кількість засобу на вологу губку або безпосередньо на забруднену поверхню (попередньо змочену водою). Залишити до 5 хвилин. Потім потріть поверхню губкою і ретельно сполосніть водою. Протріть оброблювану поверхню насухо для додання бажаного блиску.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані