Силікон рибальський Select Uran 2.8" col.002, (6 шт/упак) (1870.05.16) - AT157847 - купити Принади в Києві й Україні, доступні ціни на Силікон рибальський Select Uran 2.8" col.002, (6 шт/упак) (1870.05.16) - AT157847 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Силікон рибальський Select Uran 2.8" col.002, (6 шт/упак) (1870.05.16)

Силікон рибальський Select Uran 2.8" col.002, (6 шт/упак) (1870.05.16) - AT157847

Код товару: AT157847
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина, см 7, Їстівний так, Тип твістер, Вага, г 1.3, Кількість в упаковці 6 шт, Колір оливковий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина, см 7
Виробник Select
Тип твистер
Колір оливковый
Опис

Придбати Силікон рибальський Select Uran 2.8" col.002, (6 шт/упак) (1870.05.16) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Силікон Select Uran характеризується неймовірною універсальністю. Він відмінно працює на класичних джигових оснащеннях і показує вражаючу ефективність на всіляких повідкових монтажах і навіть набирає популярності оснащенні веки. Секрет широкої функціональності криється в тому, що приманка об'єднує в собі переваги твістера і слага. Завдяки м'якості і еластичності силікону модель володіє високою рухливістю, що дозволяє рибалці застосовувати різні типи і методи анімацій, спокушаючи хижака на поклівку.

Силікон Select Uran виготовлений із пластику, що містить їстівну для риб формулу ароматичних і смакових добавок, які розчиняючись у воді залучають хижака, стимулюють його апетит і інстинкт годування. Явно виражені ребра на тілі приманки виробляють характерні мікроколивання води, до яких так само чутливі риби, особливо хижаки, атакуючі часто орієнтуючись на вібрації. Купити силікон Select Uran можна для лову практично всіх хижаків, що мешкають в наших водоймах, на всілякі оснащення, включаючи рознесені.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані