Підставка до ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142) - AT015806 - купити Підставки для ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Підставка до ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142) - AT015806 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Підставка до ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142)

Підставка до ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142) - AT015806

Код товару: AT015806
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Для ноутбуків до 17', З активним охолодженням, Розмір 320 x 266 x 44 мм, Сумісність для ноутбуків з діагоналлю екрану до 17", Метод охолоджування 1 вентилятор, Матеріал пластик, Особливості USB Hub,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для ноутбуків до 17', С активным охлаждением
Розмір 320 x 266 x 44 мм
Сумісність для ноутбуков с диагональю экрана до 17"
Метод охолодження 1 вентилятор
Матеріал пластик
Особливості USB Hub
Вага 984 г
Колір Чорний
Виробник Trust
Опис

Придбати Підставка до ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Нова охолоджуюча підставка для ноутбука Trust GXT 227 Notebook Cooling Stand (19142): забудьте про шум і нестабільну роботу. Підставка обладнана 200 мм вентилятором, оптимизирующим охолодження ноутбука. Це дозволяє контролювати температуру ноутбука і забезпечити максимальну продуктивність. Ігрова охолоджуюча підставка поліпшує охолодження ноутбука і знижує необхідність використання активного температурного захисту. Охолоджуюча підставка знижує рівень шуму і дозволяє грати без сторонніх звуків. Швидкість вентилятора ігровоъ охолоджуючої підставки для ноутбука Trust GXT 277 регулюється ручкою на бічній панелі. Вентилятор GXT закритий металевою решіткою, що забезпечує додатковий захист.

Охолоджуюча підставка має червоне світлодіодне підсвічування. Вона виготовлена ??з високоякісного металу, що робить її ідеальним доповненням до решти ігрового обладнання. Кожен елемент дизайну розроблявся з урахуванням його функціональності: наприклад, вага підставки і гумові ніжки дозволяють надійно утримувати ноутбук на будь-якій поверхні. Підставка підходить для ноутбуків з діагоналлю до 17.3 дюйма. Нахил охолоджуючої підставки забезпечує легкий доступ до клавіатури ноутбука. Якщо потрібно знизити енергоспоживання, можна відключити підсвічування кнопкою на бічній панелі пристрою. З охолоджуючої підставкою грати на ноутбуці стає так само зручно, як на ігровому ПК!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані