Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455) - AT158342 - купити Засоби для миття посуду в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455) - AT158342 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455)

Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455) - AT158342

Код товару: AT158342
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Застосування для ручного миття, Тип безфосфатний, Призначення для всіх видів посуду, Об'єм/Вага 650 мл, Спосіб застосування Для миття нанесіть невелику кількість на губку або посуд. Додавайте по мірі необхідності. Після миття обполосніть чистою водою., Упаковка пластикова,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Применение ручная мойка
Тип бесфосфатный
Призначення для всех видов посуды
Объем/Вес 650 мл
Способ применения Для мытья нанесите небольшое количество на губку или посуду. Добавляйте по мере необходимости. После мытья ополосните чистой вод
Упаковка пластиковая
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Россия
Виробник Fairy, Procter & Gamble
Опис

Придбати Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб для миття посуду Fairy Pure & Clean 650мл (8001090837455) не містить барвників і ароматизаторів. Нова формула забезпечує утворення активної піни, проникаючої вглиб забруднення і розщеплює його зсередини навіть у холодній воді, не вимагаючи додаткового замочування.

В тому числі здійснює догляд за скляним посудом, запобігаючи корозії і знос, а також утворення розлучень і помутніння після миття. Густа консистенція, дає можливість економно витрачати миючий засіб і відмити більшу кількість посуду. Володіє приємним ароматом ягідної свіжості.

Procter & Gamble - всесвітня, масштабна компанія. Її головний офіс знаходиться в Америці, в Огайо, а інвестори - більш ніж в 75 державах. Продукція Procter & Gamble високоякісна і доступна. Товари користуються довірою у споживачів по всьому світу. Компанія не тільки враховує потреби покупців, а й втілює їх бажання в новій, удосконаленої продукції. Також Procter & Gamble є засновником «системи бренду».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані