Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A) - AT015867 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A) - AT015867 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A)

Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A) - AT015867

Код товару: AT015867
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корпус Металевий, Кількість 1000TX портів 16x10/100/1000TX,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Корпус металлический
Количество 1000TX портов 16x10/100/1000TX
Опис

Придбати Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комутатор мережевий HP 1420-16G (JH016A) - це відмінний вибір для невеликих підприємств та інших організацій, яким потрібне готове рішення для комутації Gigabit Ethernet на рівні 2 за доступною ціною, характерною для некерованих комутаторів. Gigabit Ethernet - оптимальна і найбільш поширена з існуючих на сьогоднішній день мережевих технологій. Її швидкість в 10 разів перевищує швидкість стандарту Fast Ethernet. Некеровані комутатори - це відмінне рішення по самій вигідною ціною. Вони чудово підійдуть для плоских однорівневих мереж, в яких потрібно комутація на рівні 2.

Завдяки відсутності вентиляторів комутатори серії 1420 відрізняються безшумністю і допомагають організувати в офісі комфортне робоче середовище. Вони оснащені внутрішніми блоками живлення, які легко можна підключити за допомогою шнура. Пристрої можна встановлювати на робочому столі або в стійках. Унікальна модель некерованого PoE-комутатора серії HP +1420 забезпечує автоматичну підтримку харчування для IP-телефонії, камер відеоспостереження і бездротових точок доступу.

Пріоритизація трафіку за стандартом IEEE 802.1p і інші механізми якості обслуговування (QoS) допомагають оптимізувати обробку трафіку і реалізувати пріоритети DSCP (точок коду диференційованих послуг). Підтримка jumbo-пакетів підвищує продуктивність при передачі великих обсягів даних. Комутатори серії HP 1420 не вимагають великих витрат на модернізацію при переході на мережі нового покоління 10G. Це дозволяє уникнути обмежень продуктивності при підключенні до систем зберігання і серверам 10G. Комутатори також надають можливості живлення IP-пристроїв за допомогою Power over Ethernet (PoE +), завдяки чому компанії позбавляються від необхідності закупівлі додаткових кабелів живлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані