Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L - AT159173 - купити Лампи і світильники в Києві й Україні, доступні ціни на Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L - AT159173 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L
Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L
Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L
Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L
Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L
Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L

Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L - AT159173

Код товару: AT159173
В наявності
86 грн
Короткий опис:
Призначення для кухні, для кімнати, Форма кругла, Лампа в комплекті світлодіодна (LED), Колір основи білий, Тип монтажу врізний, Потужність лампи в комплекті 6 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для кухни, для комнаты
Форма круглая
Лампа в комплекте LED
Цвет основы White
Тип монтажа врезной
Мощность лампы в комплекте 6 Вт
Температура свечения 4000 К (холодный белый)
Степень защиты IP IP20
Материал основы пластик
Висота 5,6 см
Ширина (диаметр) 90 мм
Монтажный вырез 6.8 см
Глубина монтажного выреза 5.6 см
Высота упаковки 6.5 см
Ширина упаковки 9.5 см
Глубина упаковки 9.5 см
Напряжение сети 210 - 230 В
Материал плафона пластик
Цвет плафона прозрачный
Виробник Vinga
Опис

Придбати Світильник точковий Vinga VL-DL68-64L Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Одним з найбільш популярних елементів освітлення в наш час, є точкові світильники. Все більше людей відмовляються від стандартних люстр і зупиняють свій вибір на точкових світильниках. Це і не дивно, так як точкові світильники мають масу переваг.

Основною перевагою точкових світильників, є можливість рівномірно освітлювати кімнату і створювати необхідні дизайнерські ефекти. Так, якщо взяти звичайну люстру, яка, як правило, встановлюється по центру кімнати, то

вона

нерівномірно освітлює приміщення, залишаючи кути кімнати більш темними. Якщо ж виставити яскраві лампочки, то центр буде надто сильно підсвічений, що не завжди корисно для очей. Навпаки, точкові світильники можна розподілити по периметру всієї кімнати, таким чином, досягаючи рівномірного освітлення.

Крім цього, точкові світильники досить часто використовуються в багаторівневій системі освітлення, виконуючи роль підсвічування робочої зони або створення потрібних декоративних ефектів.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані