Дитячий крем Johnson’s Baby Нежность природы увлажняющий 100 г (3574660388879) - AT159201 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий крем Johnson’s Baby Нежность природы увлажняющий 100 г (3574660388879) - AT159201 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дитячий крем Johnson’s Baby Нежность природы увлажняющий 100 г (3574660388879)

Дитячий крем Johnson’s Baby Нежность природы увлажняющий 100 г (3574660388879) - AT159201

Код товару: AT159201
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вік дитини 0+, Призначення для зволоження шкіри, Серія Ніжність природи, Спосіб застосування нанести невелику кількість дитячого крему на чисту шкіру малюка і розподілити по тілу., Склад Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cocoglycerides, Glycine Soja Oil, Zea Mays Starch, Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Mauritia Flexuosa Frui, Упаковка тюбик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 100 мл
Способ применения нанести небольшое количество детского крема на чистую кожу малыша и распределить по телу.
Состав Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cocoglycerides, Glycine Soja Oil, Zea Mays Starch, Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) See
Возраст ребенка от рождения
Призначення для увлажнения кожи
Серія Нежность природы
Упаковка тюбик
Виробник Johnson’s
Опис

Придбати Дитячий крем Johnson’s Baby Нежность природы увлажняющий 100 г (3574660388879) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Шкіра малюка дуже ніжна і незахищена, адже її захисний шар ще не до кінця сформувався. Кожен день вона стикається з жорсткою водою, сухим повітрям, вітром, перепадом температур і багатьма іншими факторами, які сушать її і можуть доставляти дитині неприємні відчуття. Для того щоб захистити особливо чутливу дитячу шкіру, схильну до подразнення, експерти компанії Johnson's Baby спільно з педіатрами розробили зволожуючий крем Johnson's Baby Ніжність природи зволожуючий 100 г (3574660388879) з екстрактами ромашки, листя оливи, вітаміном Е і мінералами.

Крем дбайливо зволожує чутливу шкіру дитини, не залишаючи жирних слідів. Він швидко вбирається і створює захисний шар на шкірі вашої крихти, відновлюючи природний рівень зволоженості шкіри. Крем підходить для малюка, шкіра якого схильна до алергії. Крем Johnson's Baby Ніжність природи зволожуючий 100 г можна завдає легкими рухами погладжують на все тіло дитини або на окремі його частини. Протестовано дерматологами. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані