Крем-фарба для волосся Wellaton стойкая 3/0 Темный Шатен (4056800965922) - AT159220 - купити Крем-фарби для волосся в Києві й Україні, доступні ціни на Крем-фарба для волосся Wellaton стойкая 3/0 Темный Шатен (4056800965922) - AT159220 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Крем-фарба для волосся Wellaton стойкая 3/0 Темный Шатен (4056800965922)

Крем-фарба для волосся Wellaton стойкая 3/0 Темный Шатен (4056800965922) - AT159220

Код товару: AT159220
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип волосся для всіх типів волосся, Об`єм 50 мл, Країна-виробник Німеччина, Колір темний шатен, Номер кольору 3/0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип волос для всех типов волос
Об`єм 50 мл
Страна-производитель Германия
Колір темный шатен
Номер цвета 3/0
Виробник Wellaton
Опис

Придбати Крем-фарба для волосся Wellaton стойкая 3/0 Темный Шатен (4056800965922) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стійка крем-фарба для волосся Wellaton

Диво! Вашими волоссям можна милуватися нескінченно, не відриваючи погляд ні на мить. Вся справа в їх кольорі. Він насичений і багатий, стійок і багатогранний. Як вам вдалося отримати настільки бездоганний відтінок? Ви використовували стійку фарбу для волосся Wella Professional. Саме це засіб обдарував ваші волосся розкішним кольором з чарівним сяйвом, зробило їх шовковистим, здоровим і міцними.

Ця фарба дарує волоссю рівномірний і глибокий колір. Вона обволікає кожен волосок по всій довжині, від підстави до самого кінчика. Чудовий відтінок зберігається на волоссі протягом багатьох тижнів, незважаючи на часте миття і яскраве сонце. При цьому фарба захищає волосся від згубного впливу навколишнього середовища (морозу, вітру, сонячні промені, високі температури). Вона робить волосся сильними, міцними і м'якими.

Придбайте стійку фарбу для волосся Wella Professional. Вона нагородить ваші волосся самим ефектним прикрашенням: багатогранним і розкішним кольором, який навіть через кілька тижнів буде виглядати також прекрасно, як і в перший день після фарбування.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість спеціально приготовленої крем-фарби Wellaton від Велла за допомогою пензлика чи аплікатора на чисті, злегка вологе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині. Залиште на 15-20 хвилин, після чого видаліть залишки фарби теплою водою і ретельно промийте волосся шампунем для фарбованого волосся.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані