Лак для волосся WellaFlex Длительная поддержка Объема экстра сильная фиксация 250 мл (4056800674336) - AT159506 - купити Спрей-гель в Києві й Україні, доступні ціни на Лак для волосся WellaFlex Длительная поддержка Объема экстра сильная фиксация 250 мл (4056800674336) - AT159506 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на флешка накопитель, предлагаем вам сделать выбор пластмасса 3d и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Предлагаем вам товар видеокарта компьютер, купить с доставкой в Лисичанск, рекомендуем вам вотч, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить мат, обратите внимание на ламинатор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с строительные фены, либо винчестер компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить телевизор донецк в нашем магазине, а также термометр гигрометр с доставкой по Черкассам.
Лак для волосся WellaFlex Длительная поддержка Объема экстра сильная фиксация 250 мл (4056800674336)

Лак для волосся WellaFlex Длительная поддержка Объема экстра сильная фиксация 250 мл (4056800674336) - AT159506

Код товару: AT159506
В наявності
209 грн
Короткий опис:
Об`єм 250 мл, Призначення стайлінг, надання об'єму, Класифікація професійна, Стать для жінок, Тип волосся для всіх типів волосся, Ступінь фіксації екстрасильна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 250 мл
Призначення стайлинг, придание объема
Классификация профессиональный
Пол для женщин
Тип волос для всех типов волос
Степень фиксации экстрасильная
Страна-производитель Германия
Виробник WellaFlex
Опис

Придбати Лак для волосся WellaFlex Длительная поддержка Объема экстра сильная фиксация 250 мл (4056800674336) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Весь день ваша зачіска виглядає блискуче. Протягом доби ваші волосся акуратно покладені, доглянуті і об'ємні. У чому ваш секрет? Ви користуєтеся лаком для волосся екстрасильної фіксації «Тривала підтримка обсягу» від Wellа. Цей засіб діє в кількох напрямках. Воно надійно фіксує волосся, зберігаючи зачіску бездоганною. Захищає волосся від шкідливого впливу сонячних променів, і дарує їм розкішний об'єм.

Лак від німецького бренду зробить навіть самі тонкі і рідкісні волосся об'ємніше. Він допоможе без зусиль надати потрібну форму найбільш неслухняним волоссям, а також закріпить кожну пасмо в необхідному положенні на весь день. Захисна властивість косметичного продукту не допустить вигоряння і потьмяніння волосся, відбивши згубний ультрафіолет.

Лак покриє волосся рівномірно по всій довжині, нітрохи не утяжелив їх. А при необхідності легко віддалиться гребінцем. Ви шукали найкращий лак для волосся? Він перед вами. Це - лак екстрасильної фіксації «Тривала підтримка обсягу» від Wellа.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість лаку для волосся Тривала підтримка обсягу Wellaflex від Велла на окремі пасма або на все волосся з відстані 20-30 сантиметрів.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані