Масло Johnson’s Baby c алоэ 200мл (8002110311511) - AT159631 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Масло Johnson’s Baby c алоэ 200мл (8002110311511) - AT159631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Масло Johnson’s Baby c алоэ 200мл (8002110311511)

Масло Johnson’s Baby c алоэ 200мл (8002110311511) - AT159631

Код товару: AT159631
Немає в наявності
Короткий опис:
Об`єм 200 мл, Особливості з народження, догляд за здоровою шкірою, Спосіб застосування Налейте небольшое количество масла Johnsons Baby на ладонь и слегка разотрите, затем нанесите на предварительно очищенную кожу малыша. Не следует наливать масло непосредственно на кожу ребенка, так как при избыточном нанесении оно не сможет впитаться полн, Склад Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Parfum., Країна-виробник Італія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 200 мл
Особливості уход за здоровой кожей, с рождения
Способ применения Налейте небольшое количество масла Johnsons Baby на ладонь и слегка разотрите, затем нанесите на предварительно очищенную кожу м
Состав Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Parfum.
Страна-производитель Италия
Виробник Johnson’s
Опис

Придбати Масло Johnson’s Baby c алоэ 200мл (8002110311511) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Масло johnson's Baby c алое 200мл (8002110311511)

Для дитячої шкіри, яка ще не до кінця сформувалася і не може самостійно протистояти впливу зовнішніх факторів, необхідно додаткове живлення і зволоження. Масло johnson's Baby – ідеальне зволожуючий засіб як для малюка, так і для дорослого. До його складу входить екстракт алое – натуральний інгредієнт, широко відомий своїм заспокійливим впливом.

Масло створює ніжний захисний шар на шкірі, утримує вологу. Використання олії для малюка дозволяє зберегти до 10 разів більше вологи*. Ніжний розвиваючий масаж з використанням розробленого спеціально для новонародженого масла для шкіри johnson's Baby подарує хвилинки єднання малюкові і мамі, а також допоможе зміцнити їх емоційний зв'язок.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані