Шампунь Pantene Слияние с природой Oil Therapy 400 мл (4015600611811) - AT159777 - купити Шампуні в Києві й Україні, доступні ціни на Шампунь Pantene Слияние с природой Oil Therapy 400 мл (4015600611811) - AT159777 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Шампунь Pantene Слияние с природой Oil Therapy 400 мл (4015600611811)

Шампунь Pantene Слияние с природой Oil Therapy 400 мл (4015600611811) - AT159777

Код товару: AT159777
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об`єм 400 мл, Призначення відновлення, Тип волосся для пошкодженого волосся, Стать для жінок, Країна-виробник Румунія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 400 мл
Страна-производитель Румыния
Пол для женщин
Призначення восстановление
Тип волос для поврежденных волос
Виробник Pantene
Опис

Придбати Шампунь Pantene Слияние с природой Oil Therapy 400 мл (4015600611811) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

то турботливий шампунь, який підходить для волосся будь-якого типу. Він ніжно очищає, надаючи їм м'якість і гладкість, полегшуючи розчісування і запобігаючи сплутування. Крім того, засіб має благотворний вплив на шкіру голови.

Більшість масел обтяжують локони, позбавляючи бажаного обсягу. Але фахівцям бренду Pantene вдалося розробити чудовий косметичний продукт на основі арганової олії, який забезпечує гарний і здоровий вигляд. Завдяки маслу аргана виявляється інтенсивне відновлюючу дію, надає волоссю блиск, стають гладкими і сильними. Цей компонент наділяє шампунь зволожуючими властивостями, служить одночасно і стайлінгом, і термозахистом, утихомирює неслухняні локони.

Також в складі міститься унікальний компонент - екстракт касії. Рослина сама по собі відомо вже давно, проте застосувати його в косметології вперше змогли тільки в лабораторіях Pantene. Касія відповідальна за те, щоб поживні речовини досягли всій поверхні кожного волоска. Таким чином, забезпечується оптимальний рівень зволоження і захист від пошкоджень.
Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся необхідну кількість шампуню. Протягом 2 хвилин масажуйте шкіру голови круговими рухами. Ретельно змийте піну великою кількістю прохолодної води.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані