Ліска Lineaeffe Take Xtreme Ice 150м. 0.18мм. FishTest 5.7 кг (3300118) - AT160129 - купити Волосінь, шнури в Києві й Україні, доступні ціни на Ліска Lineaeffe Take Xtreme Ice 150м. 0.18мм. FishTest 5.7 кг (3300118) - AT160129 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ліска Lineaeffe Take Xtreme Ice 150м. 0.18мм. FishTest 5.7 кг (3300118)

Ліска Lineaeffe Take Xtreme Ice 150м. 0.18мм. FishTest 5.7 кг (3300118) - AT160129

Код товару: AT160129
Немає в наявності
Короткий опис:
Діаметр ліски, мм 0.18 мм, Розмотування, м 150 м, Тип коропова, Розривне навантаження 5.7 кг, Колір прозорий, Структура ліски мононитка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр лески, мм 0.18 мм
Размотка, м 150 м
Колір прозрачный
Разрывная нагрузка, кг 5.7
Структура лески мононить
Тип карповая
Виробник Lineaeffe
Опис

Придбати Ліска Lineaeffe Take Xtreme Ice 150м. 0.18мм. FishTest 5.7 кг (3300118) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Продукція фірми Lineaeffe користується заслуженим попитом вже не один десяток років.
Lineaeffe
 завоювала європейську популярність завдяки продукції, яка відповідає вимогам ринку.
В якості прикладу можуть бути названі вудилища, зроблені з високомодульного вуглецевого волокна власної розробки, що зажадало створення спеціальної виробничої системи і наукових досліджень.
Рибальські вироби виготовляються на сучасному обладнанні з використанням новітніх технологій, високоякісних матеріалів, вироблених в Італії.
Всі вироби Lineaeffe відрізняються сучасним дизайном, а також високим якістю і надійністю.
Всі вудки і спінінги розраховані на ловлю як у звичайних, так і в екстремальних умовах, перевірені і тестовані італійськими експертами, тому продукція Lineaeffe має 12 місяців гарантії!

Волосінь Lineaeffe Take Xtreme Ice ідеально підходить для всіх видів лову, в будь-який час року.
Ця волосінь від італійської компанії Lineaeffe володіє дуже високим протистоянням абразивного стирання і високою міцністю на вузлах, а також високою стійкістю до впливу ультрафіолету та агресивних хімічних сполук, що містяться у воді.
Волосінь Lineaeffe Take Xtreme Ice у воді невидима і дуже міцна. 
Дана модель ліски виготовлена у відповідності з прогресивними технологічними стандартами з довговічного пилозахисного матеріалу.

Компанія Lineaeffe на своїх шнурах і лісках вказує не реальне розривне навантаження, а Fish Test.
Розривне навантаження Fish Test характеризує масу риби, яку здатна витримати волосінь, за умови правильно налагодженого фрикціона.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані