Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для детского белья 750 мл (05876.00) - AT160197 - купити Кондиціонери для білизни в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для детского белья 750 мл (05876.00) - AT160197 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на принтер сканер мфу, предлагаем вам сделать выбор джойстик компьютерный и заказать с доставкой в Николаеве.
  • Предлагаем ознакомиться с abs нить 3d, либо ssd пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить полировочную, обратите внимание на компьютер, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар оптический нивелир, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам видеокарта, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить мать в нашем магазине, а также hdd жесткий диск с доставкой по Львову.
Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для детского белья 750 мл (05876.00)

Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для детского белья 750 мл (05876.00) - AT160197

Код товару: AT160197
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Прання автоматичне, Тип безфосфатний, Призначення кондиціювання, Білизна для дитячої білизни, Об'єм/Вага 750 мл, Упаковка пластикова ємність,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем/Вес 750 мл
Стирка авто
Тип бесфосфатный
Призначення кондиционирование
Белье для детского белья
Упаковка пластиковая емкость
Виробник Chicco
Опис

Придбати Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для детского белья 750 мл (05876.00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер для білизни Chicco Flowery для дитячої білизни 750 мл (05876.00)
Кондиціонер для білизни дбайливо пом'якшує і освіжає дитячі речі. Склад кондиціонера був розроблений провідними фахівцями в галузі педіатрії та дерматології, які провели всі необхідні дослідження і тести. Кондиціонер Chicco виготовлений з натуральних компонентів, які пом'якшують тканину і ніжно оберігають шкіру дитини від можливих алергічних реакцій і шкірних інфекцій. Унікальні товари Chicco виготовлені з турботою і любов'ю до маленьких карапузів, тому навіть не сумнівайтеся - виробник використовує тільки найякісніші і натуральні матеріали! Періть дитячі речі з використанням цього кондиціонера і не турбуйтеся про здоров'я і комфорт вашого малюка.

Особливості кондиціонера Chicco Flowery: виготовлений з натуральних компонентів; не викликає алергічних реакцій; сприяє знезараженню одягу; пом'якшує і очищає дитячі речі, створюючи додатковий комфорт. Всі товари Chicco створені з любов'ю до найменших. В європейських лабораторіях проводяться тести для контролю якості продукції, а експерти спостерігають за розвитком дітей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані