Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011) - AT160426 - купити Рідина для сигарет в Києві й Україні, доступні ціни на Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011) - AT160426 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011)
Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011)

Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011) - AT160426

Код товару: AT160426
Немає в наявності
Короткий опис:
Об`єм 10 мл, Вміст нікотину 11 мг/мл, Смакова серія чорний і зелений чай, тютюн, перцева м'ята, Співвідношення PG/VG 50/50, Матеріал флакона термопластик, Особливості захист від дітей, дозатор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 10 мл
Содержание никотина 11 мг/мл
Вкусовая серия черный и зеленый чай, табак, перечная мята
Соотношение PG/VG 50/50
Материал флакона термопластик
Особливості защита от детей, дозатор
Виробник Jwell
Опис

Придбати Рідина для електронних сигарет Jwell BEAUBOURG 10 ml 11 mg (LPBBG1011) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

J Well La Parisienne - це спокуслива колекція істинно французьких ароматів. Ретельно підібрані аромати і квінтесенція основних інгредієнтів, гарантують гострі відчуття для всіх любителів паріння. Даруючи натхнення з кожним новим ароматом.
La Parisienne Beaubourg — це дует чорного і зеленого чаю в поєднанні з ароматом тютюну. Вишукана композиція доповнюється нотами м'яти, утворюючи дивовижний і унікальний аромат.

Продукція бренду "ДжэйВелл" пізнавана, її легко визначити з першого погляду. Справа в дизайні. Як відомо, французам властиво приділяти багато уваги зовнішності. Розробники JWell не зраджують національним традиціям. Вони забезпечують свої творіння дуже стильним і оригінальним зовнішнім оформленням. Як правило, вибір робиться на користь вишуканого, іноді навіть суворого дизайну. Але часом французи роблять ставку на яскравий, зухвалий дизайн. Раз вже веселитися, так на повну.

Також компанія відома завдяки солідній якості своїх девайсів і, звичайно ж, регулярним інноваціям. Розробник постійно радує вейперів приємними новинками. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані