Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597) - AT160760 - купити Зубні пасти в Києві й Україні, доступні ціни на Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597) - AT160760 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597)

Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597) - AT160760

Код товару: AT160760
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для дорослих, Призначення при підвищеній чутливості, відбілююча, Об'єм/Вага 75 мл, Склад без фтору, з рослинними екстрактами, Спосіб застосування Нанести пасту на зубну щітку. Чистити зуби. Промити водою,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип для взрослых
Призначення при повышенной чувствительности, отбеливающая
Объем/Вес 75 мл
Состав без фтора, с растительными экстрактами
Способ применения Нанести пасту на зубную щетку. Почистить зубы. Промыть водой
Виробник Splat
Опис

Придбати Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зубна паста Splat Special Dream 75 мл (4603014001597)
Сяюча зубна паста DREAM з екстрактом соковитою суниці спеціально розроблена для догляду за чутливими зубами. Комплекс активних компонентів зміцнює емаль і піклується про здоров'я ясен. Зубна паста містить гідроксиапатит для зміцнення емалі і зниження підвищеної чутливості зубів. Високоефективний антисептик Biosol перешкоджає утворенню бактерій і піклується про здоров'я ясен.

Екстракти рідкісних рослин-афродизіаків Даміана, Кау Пе, Муіра Пуама сприяють розкриттю чуттєвості, вивільненню сексуальної енергії. Бетафролін це природний «компонент щастя», стимулює вироблення ендорфінів і покращує настрій. Гідроксиапатит зміцнює і відновлює верхній шар емалі і знижує чутливість зубів. Екстракт суниці живить ясна, будучи джерелом вітамінів А, С, В6, К, мінеральних солей і йоду. Екстракт стевії - натуральний підсолоджувач, має протизапальну і імуностимулюючу дію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані