Присипка Chicco защитная 150 г (02737.30) - AT160982 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Присипка Chicco защитная 150 г (02737.30) - AT160982 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Присипка Chicco защитная 150 г (02737.30)

Присипка Chicco защитная 150 г (02737.30) - AT160982

Код товару: AT160982
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 150 г, Вік дитини 0+, Спосіб застосування нанести на шкіру малюка в місцях виникнення запалень і попрілостей, Склад Talc, Parfum,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 150 г
Способ применения нанести на кожу малыша в местах возникновения воспалений и опрелостей
Состав Talc, Parfum
Возраст ребенка от рождения
Виробник Chicco
Опис

Придбати Присипка Chicco защитная 150 г (02737.30) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Країна Chicco – придумана і існує для того, щоб і мамі і її малюкові створити приємне і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми.
Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запобігливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому, ласкавому і дбайливішому світі.

Chicco представляє лінію косметики Baby Moments, в якій зібрано повний спектр засобів для щоденного догляду за ніжною і чутливою шкірою малюка з перших днів життя.
Присипка Chicco захисна 150 г (02737.30) - делікатний тальк освіжає і захищає шкіру дитини, роблячи її сухою і бархатистою.

Завдяки абсорбуючим властивостям рисового крохмалю, він запобігає почервонінню, подразненню і попрілості ніжної шкіри малюка.
Є прекрасним завершенням кожної водної процедури.
Тальк дозволяє шкірі дихати, не забиває пори.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані