Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканей 940 мл (5900627067637) - AT161080 - купити Засоби для видалення плям в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканей 940 мл (5900627067637) - AT161080 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканей 940 мл (5900627067637)

Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканей 940 мл (5900627067637) - AT161080

Код товару: AT161080
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип інший, Призначення видалення плям, відбілювання, Білизна для кольорового, для делікатних тканин, для білого, Об'єм/Вага 940 мл, Прання універсальне, Особливості Берегти від дітей. Небезпечно при попаданні в очі і ковтанні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип другой
Призначення удаления пятен, отбеливание
Белье для цветного, для деликатных тканей, для белого
Объем/Вес 940 мл
Стирка универсальная
Особливості Беречь от детей. Опасно при попадании в глаза и проглатывании
Способ применения Стирка: Добавьте к Вашему стиральному порошку 100 мл. Замачивание: Растворите 100 мл Ваниш в 4 л воды при температуре 40 °C
Состав от 5% до 15%: отбеливатель на основе кислорода, неионогенные и анионные ПАР, ароматизатор, гексил циннамаль
Упаковка пластиковая емкость
Размеры упаковки (Ш x Г x В) 13.5 х 6 х 28.5 см
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Польша
Виробник Reckitt Benckiser, Vanish
Опис

Придбати Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканей 940 мл (5900627067637) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action для тканин

Reckitt Benckiser – міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я і особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія займає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, в яких представлена. 

Рідкий плямовивідник для тканини Gold Vanish Oxi Action. Підходить для делікатних тканин (вовни та шовку).

Безпечний для білих і кольорових тканин. Ефективний в холодній і гарячій воді. Уникати висихання Vanish на тканини. Завжди дотримуйтесь рекомендацій виробників з прання вироби. Для кольорових тканин рекомендується заздалегідь перевірити міцність фарбування на непомітній ділянці.

Не використовувати, якщо рекомендована суха чистка. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Уникати попадання на металеві гудзики і пряжки. Не залишайте заздалегідь оброблені або замочені речі під прямим сонячним промінням або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40 °C.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані