Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217) - AT161107 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217) - AT161107 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217)
Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217)

Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217) - AT161107

Код товару: AT161107
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вихідний струм 1 A, Кількість USB портів 1xUSB, Вхідне підключення прикурювач автомобіля, Тип адаптер, Тип вихідного підключення USB, Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вихідний струм 1 A
Тип адаптер
Вхідне підключення прикурювач автомобіля
Тип вихідного підключення USB
Сумісність універсальний
Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом
Вхідна напруга 12-24 В
Виробник INKAX
Опис

Придбати Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій INKAX CD-37 Car charger 1USB 1A White (F_72217) дозволить швидко і безпечно поповнити енергією Ваше мобільний пристрій, досить вставити його в гніздо для прикурювача і приєднати кабель і можна продовжувати спілкування. Його корпус досить малий, так що ви можете легко упакувати його в сумку або кишеню і завжди мати під рукою.

Автомобільне ЗУ - вельми примітивний прилад, що складається всього з декількох елементів і здатний виконувати тільки одну функцію: заряджати смартфон від прикурювача при заведеному двигуні машини. Однак незважаючи на простоту автомобільної зарядки для телефону, до вибору цього аксесуара теж потрібно підходити дуже відповідально. Автомобіліст, який використовує ЗУ низької якості, ризикує опинитися без засобів зв'язку в будь-який момент - якщо відмова зарядки відбудеться під час далекої подорожі, для водія це стане справжньою проблемою.

Продукцією компанії Inkax є data-кабелі, зарядні пристрої, power bank, чохли, захисні скла, навушники та інші аксесуари для телефонів. Аксесуари Inkax не поступаються за якістю продукції відомих брендів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані