Іграшка для ванної LiLaLu Дракула утка (L1893) - AT161171 - купити Інтерактивні іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшка для ванної LiLaLu Дракула утка (L1893) - AT161171 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Іграшка для ванної LiLaLu Дракула утка (L1893)

Іграшка для ванної LiLaLu Дракула утка (L1893) - AT161171

Код товару: AT161171
В наявності
189 грн
Короткий опис:
Колір чорний, Тип іграшка для купання, Вікова група Від 3 років, Матеріал гума, Розмір 8.5 см, Особливості пищить при натисканні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Возрастная группа от 3 лет
Матеріал гума
Розмір 85 мм
Особливості пищит при нажатии
Комплектація утка
Тип игрушка для купания
Виробник LiLaLu
Опис

Придбати Іграшка для ванної LiLaLu Дракула утка (L1893) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Іграшка для ванної LiLaLu Дракула качка (L1893)

Гумова качечка для гри у ванній - це відома класична іграшка для всіх ще з дитинства. Всі пам'ятають, як цікаво було гратися з гумовими качечками. Але сьогодні в продажу не тільки класичні качечки для ванни. Lilalu – всесвітньо відомий німецький виробник іграшок пропонує більше 100 моделей дизайнерських качечок для малюків і дорослих.

Гумові качечки виготовлені з безпечних нетоксичних матеріалів і відповідають стандарту СЕ. При натисканні на іграшку можна почути тихий писк. Такі "прикольні" качечки змусять посміхнутися навіть дорослих. Причому кожен покупець може вибрати з представленого ряду кумедних образів той, який можна подарувати друзям або колегам, для того що б підняти їм настрій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані