Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Мусоровоз (SB-16-25WB-U) - AT161227 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Мусоровоз (SB-16-25WB-U) - AT161227 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить вр, обратите внимание на уничтожитель бумаги, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на переходник пк, предлагаем вам сделать выбор флеш карта usb и заказать с доставкой в Сумах.
  • Предлагаем ознакомиться с батареи ибп, либо телевизор дешево, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить ссд винчестер в нашем магазине, а также новые корпуса с доставкой по Черновцам.
  • Предлагаем вам товар валют, купить с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам оперативка, цена вас приятно удивит.
Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Мусоровоз (SB-16-25WB-U)

Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Мусоровоз (SB-16-25WB-U) - AT161227

Код товару: AT161227
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група від 3 років, Колір синій, помаранчевий, Розміри 12 см, Матеріал пластик+метал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 3 лет
Матеріал пластик+металл
Колір синий, оранжевый
Розміри 12 см
Виробник TECHNOPARK
Опис

Придбати Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Мусоровоз (SB-16-25WB-U) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Сміттєвоз (SB-16-25WB-U) - копія Камаз Сміттєвоз в реалістичному металевому виконанні — прекрасна знахідка для будь-якого хлопчиська, який захоплюється технікою. Модель оснащена рухомими рушійними частинами — сміттєприймачем і знімним контейнером. Рекомендовано для дітей у віці старше 3 років.

Торгова марка Techno Park — бренд, під яким розробляються і випускаються сучасні й цікаві іграшки для хлопчиків. Перш за все це копії-моделі реальних технічних засобів: службових автомобілів, міського транспорту, літаків, вертольотів, військової та цивільної техніки. Ретельне опрацювання кожної деталі цих іграшок дозволяє говорити про них як про цінні колекційні моделі, які нічим не поступаються своїм знаменитим аналогам. Граючи з ними, дитина немов потрапляє в світ дорослих, відчуває себе справжнім водієм вантажівки, евакуатора, пожежної машини, за штурвалом літака або командиром сучасного танка. Всі символи, знаки моделей адаптовані українською символікою (Швидка допомога 103, Пожежная служба 101 і т. д.).

Багато іграшок ТМ Techno Park оснащені світловими та звуковими ефектами, що мають рухомі та змінні частини — одним словом, саме моделі цього бренду забезпечать захоплююче дозвілля вашої дитини.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані