Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 /01 - AT016129 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 /01 - AT016129 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 /01

Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 /01 - AT016129

Код товару: AT016129
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 19.5", Інтерфейси та підключення DVI, VGA, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання нахилу, Замок Кенсінгтона, Покриття Anti-Glare,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Діагональ дисплея 19.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DVI, VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона, Замок Кенсингтона
Время отклика матрицы 8мс(G&G)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Контрастность динамическая 10 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.23
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 15 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 479 x 369 x 201 мм
Размеры без подставки 479 x 299 x 48 мм
Опис

Придбати Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 /01 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор PHILIPS 200V4QSBR/00 - оцініть яскраве зображення та стильний глянсовий корпус світлодіодного дисплея MVA, оснащеного функцією SmartControl Lite. Вибір очевидний! SmartControl Lite — програмне забезпечення нового покоління для керування монітором із підтримкою 3D зображення. Графічний інтерфейс дозволяє користувачу виконувати тонке налаштування різних параметрів монітора, таких як "Колір", "Яскравість", "Калібрування екрану", "Multi-media", "Керування ідентифікатором" і т. д. за допомогою миші.

Світлодіодний дисплей Philips MVA оснащений передовою технологією вертикального багатозонного суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи яскравішу,живу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду фотографій, веб-сторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними додатками. Технологія оптимізованої обробки пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів і в результаті ви бачите чітке зображення.

Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, але не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений покращеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю та реалістичною перенесення кольорів - природне зображення ніби оживає на очах. SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається іавтоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного покращення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані