Брязкальце Taf Toys Облачко (12075) - AT161396 - купити Іграшки для малюків в Києві й Україні, доступні ціни на Брязкальце Taf Toys Облачко (12075) - AT161396 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Брязкальце Taf Toys Облачко (12075)

Брязкальце Taf Toys Облачко (12075) - AT161396

Код товару: AT161396
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група Від 0 місяців, Тип брязкальце, Матеріал текстиль, пластмаса,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от рождения
Матеріал текстиль, пластмасса
Тип погремушка
Виробник Taf Toys
Опис

Придбати Брязкальце Taf Toys Облачко (12075) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Брязкальце Taf Toys Хмарка (12075)
Захоплююче брязкальце з м'яким хмаркою і різнокольоровими намистинами всередині має безліч деталей, які можна посмикати і пожувати.
Дитині буде легко тримати і грати брязкальцем, а також цікаво спостерігати за рухом і звучанням бусинок. Брязкальце розвиває сенсорне сприйняття і дрібну моторику малюка. Рекомендовано для дітей у віці: від 0 місяців

Taf Toys - компанія, яка була заснована в 1991 році і до сьогоднішнього дня вже встигла завоювати довіру серед маленьких споживачів зі всієї земної кулі. У широкому асортименті компанії - розвиваючі іграшки, кожна з яких відповідає віку малятка.

Фахівці компанії подбали про те, щоб їхні товари стимулювали розвиток всіх необхідних навичок, в тому числі, почуття гумору, інтелектуальність і творчу уяву. Іграшки Taf Toys неодмінно знадобляться дітям у їх перші два-три роки життя. За допомогою цих іграшок закладається основа фізичного, пізнавального і емоційного розвитку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані